Van még valami Fidesz-ötlet arra, hogyan lehet a kiszolgáltatott emberekbe belerúgni?

2022. szeptember 13. 12:20

A nap, amikor Pintér Sándor egyszer csak rendeletbe foglalja, hogy abortusz előtt a nőnek kötelező meghallgatnia a magzat szívhangját.

2022. szeptember 13. 12:20
null
Kálmán Olga
Facebook

„A nap, amikor Pintér Sándor egyszer csak rendeletbe foglalja, hogy abortusz előtt a nőnek kötelező meghallgatnia a magzat szívhangját.

Van még valami fidesz-ötlet arra, hogyan lehet a kiszolgáltatott emberekbe belerúgni?”

Kapcsolódó

Pintér Sándor aláírta: az új rendelet szívhang meghallgatásához köti az abortusz elvégzését
A belügyminiszter rendelete szeptember 15-én lép hatályba.
Bővebben...

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. szeptember 14. 18:27
A lehetőség a védekezésre még a kurvák részére is adott! Érted-e Kálmán Olga? Ha baszni szeretsz, de gyereket nevelni nem, arra is van megoldás! De nem a gyilkosság! Ezt még én, a megrögzött ateista is támogatom. Manapság minden feltétel adott a védekezésre! Érted-e?
Sulammit
2022. szeptember 14. 11:04
Harcoltok azért, hogy ne legyen halál egy ítélet. Harcoltok azért, hogy megölhessétek a saját gyermeketeket. Ezek vagytok ti!
Korrupt Kornél
2022. szeptember 14. 10:20
mama, dugtok orrba szájba de nem tudjátok a lehetséges következményeket? Nem óbégatnotok kellene, hanem védekezni. A mai számtalan módszer egyikével! Bővíteném a kört: az az orvos, aki ezt elvégzi gyilkos! Aszerint kellene vele bánni. -kivéve életveszély esetén.
írmag
2022. szeptember 14. 10:13
Miért tiltakozol? A rendelettől a te szívhangod meg leáll?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!