Orbán tabukról is beszél. Hallatlan!

2022. augusztus 30. 06:10

Ha az aljasság fájna, a Frankfurter Allgemeine Zeitung kollégája visítana.

2022. augusztus 30. 06:10
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Ha a Frankfurter Allgemeine Zeitung Orbán Viktorról szóló írását a HVG ajánlja a figyelmünkbe, nem kell sok fantázia megtippelni: már megint fogást keres a német lap Magyarországon, netán magán a miniszterelnökön. (Annyira el van szigetelve a magyar kormányfő, hogy mélyelemzést ír róla Wibke Becker, a patinás médium munkatársa. Hadd lássa csak ország, világ, ki ez a kezelhetetlen fenegyerek, Európa rendbontója…) Ha az aljasság fájna, a kolléga visítana.

Nézzük a cikk legépületesebb csúsztatásait! »[Orbán Viktor] már 2010 előtt romaellenes és antiszemita közhelyekkel dolgozott« – írja Becker, akit ezek szerint nem tájékoztattak arról, hogy az itthoni ellenzéknek meg az a rögeszméje: a Fidesz »cigányszavazatokkal« nyeri a választásokat. Majd avégett sikolt fel a szerző, hogy a miniszterelnök »idén Tusványoson azt taglalta, hogy olyan jövő felé tartunk, amelyben, a nemzet ismét fontos lesz«. Jesszusom! Mi az, hogy Orbán nem Európai Egyesült Államokban gondolkodik?! Máriám! Az is rossz fényt vet a magyar kormányfőre, hogy jobb viszonyt ápol az orosz elnökkel, mint ellenfelével, a vesszejével zongorázó Zelenszkijjel.

A mindent überelő, leplet lerántó vád így hangzik: »[Orbán Viktor] tabutémákat hoz szóba, kimondja azt, amit kell, ami tiltottnak számít a földrészen.« No, ez aztán végképp tarthatatlan! Európa pallérozhatatlan politikusa odáig megy, hogy nevükön nevez évtizedes tabukat, olyanokat, amelyek mindeddig tiltottnak számítottak Európában?! Na, ne! Wibke Becker, a mértékadó Nyugat sztárpublicistája levegőért kapkod. Mi csak egy kávét kérünk, sok habbal.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemtudommegállni
2022. augusztus 31. 12:05
Azt a valamikori öntudatos,gerinces Német Nemzetet, mára mennyire lealjasították! Persze tisztelet a kivételnek!
Vakfolt
2022. augusztus 30. 13:41
"Orbán Viktor tabutémákat hoz szóba, kimondja azt, amit kell, ami tiltottnak számít a földrészen." Kedd van pászmék, Orbán megbukott!
Kutyaszittya
2022. augusztus 30. 11:20
Hallatlan de hallható.
Ehetős Odó
2022. augusztus 30. 09:56
Ah, wieder ein Arschloch aus Deutschistan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!