Hálás vagyok minden egészségügyi dolgozónak a folyamatos szolgálatért

2022. július 01. 08:57

Ma, Semmelweis Napon kiemelten gondolunk rájuk, és mondunk köszönetet azért, amit tesznek.

2022. július 01. 08:57
null
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Büszke vagyok a bátyámra, dr. Novák Zoltánra, aki nőgyógyászati daganatsebészként minden nap életekért küzd.

Ahogy büszke vagyok orvos édesanyámra, édesapámra is, és hálás minden egészségügyi dolgozónak a folyamatos szolgálatért.

Ma, Semmelweis Napon kiemelten gondolunk rájuk, és mondunk köszönetet azért, amit tesznek.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekkerjoz
2022. július 02. 07:17
A szépenhangzó "hála" mellett esetleg lobbizhatnál azért, hogy meg legyenek fizetve azért, amit végeznek, baszom a gitárnyakad elnökasszony
AyaHunasca
2022. július 01. 16:09
Köszönet jár, de fizetés emelés nem xddd
kérdés
2022. július 01. 15:21
Ma kimondottan meleg van. Csodálkozom, hogy az emberéletek megmentésére fölesküdött orvosok ma nem dolgoznak.....azt, hogy a betegfelvételi irodák sem működnének? Azt hallom. Holnap mit fogunk ünnepelni? A ma el nem látott betegeket, ha túlélik? Az aktuális rosszullétek elnapolását kizárólagosan munkanapokra ... ezt törvénybe kellene iktatni. Biztos működne. Tiszteletet és hálát szavakban, viselkedésben is ki lehet fejezni. De a rászoruló ellátását nem lehet ünnepelve sem mellőzni. Kötelességmulasztás. Ezt a munkaszüneti napot, úgy ahogy van, nagyon erőszakoltnak, nagyon nem természetesnek tartom.
SzkeptiKUSS
2022. július 01. 13:07
A Szenté avatást csak mértékkel! Ahogy elterjedt a kelet-európai társadalmakban a celebvilág, a hatása megjelent a munkahelyeken is. A vállalt munkahelyből csak a jövedelem kell, a kötelesség nem. Elnézést kérek azon kevesektől akikre ez nem igaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!