Most haladókáim nyekeregnek az árstop-korlátozásokon

2022. július 31. 07:01

Eddig nagyobb, hosszabb, vágatlan szankciókat kívántak a Putyler ellen...

2022. július 31. 07:01
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Tehát most azon haladókáim nyekeregnek az árstop-korlátozásokon, akik eddig nagyobb, hosszabb, vágatlan szankciókat kívántak a Putyler ellen a szentséges Demokratikus Morál nevében.

Most akkor már ne dialektikázzatok, gyerekek. Többet akartok ebből, sokkal többet, fázni és éhezni télen, gázt akartok adni a T-800-as germánoknak, hátha ezektől megnyomorodik a Putyler.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2022. augusztus 02. 23:16
Tökre nem érdekel, h. Véegy, O1g és tsaik kénytelenek-e engem elnézni. Elég abból, h. féloldalakat a félhülye trágárék uralnak. Mindegy. Az ember előbb-utóbb keres vmi hasznosabb tevékenységet, mint főzés és gyomlálás között itt megpihenni.
Agnieszka
2022. július 31. 22:49
Mióta nincs x, azóta tele van velük a mandi. Elég sok régi hiányzik. Gondolom, van aki azért, mert megunta, h. trágár félhülyéket kell kerülgetni cca. fél éve. Lenne ellenszerük, de ahhoz meg a normálisok egységes fellépése kellene, ami abból állna, h. : -nem pontozunk, -nem reagálunk -levegő. Valahogy NEM megy, pedig magunkra vagyunk utalva. Ezeket a mi pontozásunk, válaszaink éltetik, mindnyájuk bosszúságára. Van HVG, 444, az az ő szellemi otthonuk, itt kimondottan provokációs céllal, tartalmilag és formailag egészen mosdatlan írásaikkal provokálnak.
Lajoss
2022. július 31. 22:17
Miért riogattok putyin-képekkel?! Ez gyűlöletkeltés.
Lajoss
2022. július 31. 16:37
Undorító ez az orosz propaganda! 56-ot köpitek le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!