Nevetünk rajta

2022. június 09. 15:02

...de 4-5 milliót visz haza havonta, miközben rajtunk röhög.

2022. június 09. 15:02
null
Tibi atya
Facebook

„Nevetünk rajta, de minden juttatással együtt 4-5 milliót visz haza havonta, miközben rajtunk röhög.

Dicsértessék!”

Kapcsolódó

Jakab Péter: Nem győztetek le!

„Soha nem adom meg nektek azt az örömöt, hogy eltűnjek” – üzente Jakab Péter egy nappal azután, hogy megbukott, mint pártelnök. Bővebben...

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2022. június 10. 11:58
Hát igen..nem sok foglalkozás van, amelynek képviselői maguk szavazhatnak a jövedelmükről. Churchill szavaival élve, a demokrácia nem mindig jó, de még nem találtak ki jobbat..:)
Papalimapapa
2022. június 10. 10:15
Jákob leesett a lajtorjáról. Ennél azért jobban is megüthette volna magát. Semmi keresnivalója az ilyennek az Országgyűlésben. A megdöbbentő valójában az, hogy az efféle figurák a magyat törvényhozás tagjai lehetnek, szeplői a magyar közéletnek. Az, hogy ez a senkiházy arrogáns proli egyáltalán valami karriert (?) befuthatott. Szégyen arra a közösségre, politikai formációra nézve, amelyik ezt a pondrót kitermelte. És újra csak Csurka Istvánt lehetne idézni. Őt, a váteszt.
simonvitéz
2022. június 10. 05:56
Jakbnál az a legkisebb probléma, hogy 4-5 misit visz haz...a munkalakásra havonta. Miért, ha 4-500 ezret vinne, akkor rendben lenne ez a stílus? Ez kb olyan, mint mikor bemondják, hogy a leszurt, lelőtt áldozatnál mindösszesen 1000 ft volt. Miért, ha mondjuk 100 ezer lett volna, már érthető, hogy meggyilkolták?
Kormánypárti1
2022. június 09. 21:55
Pöcstibi! (szarfaszú címbitorló!) Mi tart vissza, hogy te is parlamenti képviselő legyél a fészbúkfaszokdás helyett? A képességed, meg a lustaságod? Az egy dolog, hogy a Jakab egy köcsög kretén, de te meg csak egy kökpödni képes irigy barom vagy, aki még a nevét se vállalja fel, mert gyáva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!