Mi lenne, ha a szervezők egy esetleges járványgóc kialakulását megelőzendő idén elállnának a Budapest Pride megrendezésétől

2022. június 20. 17:00

Annyi a baj, gond körülöttünk, jó volna nem tetézni.

2022. június 20. 17:00
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Mi lenne, ha a szervezők a homoszexuális emberek egészségének védelme érdekében és hazánk egészségügyi ellátórendszerének kímélete céljából, valamint egy esetleges magyarországi járványgóc kialakulását megelőzendő idén elállnának a Budapest Pride megrendezésétől, miután látható, hogy Európa-szerte az azonos nemű alkalmi szexuális kapcsolatok számának megsokszorozódásával járó Pride-hónap összefüggést mutat a majomhimlő gyors terjedésével.

Annyi a baj, gond körülöttünk, jó volna nem tetézni.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. június 21. 23:36
Már előre látom, hogy ez a dagadt luvnya ott fogja kelteni a zavart a kopaszokkal, aztán majd sivalkodhat, hogy a rendőröknek kellett lefogni, mint Bécsben. 🤣🤣🤣
states
2022. június 21. 22:17
És ezek, a neokomcsik ugatnak a magyar sajtószabadságra.
budapesti
2022. június 21. 16:19
Nem a szervezőkhöz kell rimánkodni. A kormány dolga lépni ebben. Egyszerűen, határozottan.
confitür
2022. június 21. 15:42
Nem kellene megrendezni. Be kellene tiltani. Semmi szükség rá,csak a bajokat tetézi. Határozott fellépéssel vállalható, hogy ne legyen. Nem a betegséget kell demonstrálni,hanem az egészséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!