Nem, nem vagyok oltásellenes, Vágó Pityu bá’

2022. május 18. 08:50

Szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen.

2022. május 18. 08:50
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Nem, nem vagyok oltásellenes, Pityu bá’. Többször elmondtam, aki komoly kockázatnak tartja a vírust, az oltassa be magát. Azt tudom, hogy a kötelező oltási protokollok nem így születnek.Amúgy tudja-e Vágó úr, hogy Dániában mikor volt a legmagasabb a halálozás az egész járvány idején? Telefonos segítség? Jó, akkor elárulom: idén február-márciusban. Három oltás után, legyengült variáns mellett. És Finnországban? Kérdezze meg bátran a közönséget, de megsúghatom én is: most.

Ugyanis ez egy ilyen műfaj: ha valahová nem jut be a megfelelő szezonban a vírus, akkor oda később fog, tehet ellene bárki bármit. Pontosan úgy, ahogy annakidején jósoltuk a lezárásokkal SZEMBENI érvelésünkkor. Nincsen abban semmi csoda, hogy egy hermetikusan lezárt országba az általános lockdown idején nem kerül be a kórokozó, viszont amikor újraindul a világ, és már nem lehet karanténokkal szórakozni többé, vagy TÉNYLEG kihal az emberiség, akkor még oda is bejut a vírus.

Egyébként messzemenőkig támogatom a vakcinafejlesztéseket, külön szorgalmazom például, hogy legyen oltóanyag a dékás demencia ellen. Csak akkor mi marad Pista bácsi legújabbkori munkásságából? A gondolattól is kiver a kvíz.”

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jeney Gottfried Adolf
2022. május 18. 21:45
Jó írás ... Vágó beleharap a saját faszába .
pragmatika
2022. május 18. 18:47
Egyébként Honttal egyetértek az oltásokkal kapcsolatban. Én sem vagyok oltásellenes. Oltassa magát aki akarja. De engem ne akarjanak olyanra kényszeríteni, aminek haszna (legalábbis számomra) erősen kérdéses.
jánosbácsi
2022. május 18. 17:26
Nem Pityu hanem Vágó úr te faragatlan fajankó. Vágó úr ennyi idős korában az ország egyik legnépszerűbb embere volt . Téged meg ki a faszom ismer ? Te mit tettél le az asztalra eddigi pályafutásod során? Lófaszt
drom176
2022. május 18. 13:46
"Te valamit nagyon benéztél.... Ez egy libcsi a lajtosabb változatból de majdnem ugyanolyan kretén mint ök. " A tartalomra figyelj, ne arra, hogy ki írta! Ha olvasod az utolsó másfél évben a cikkeit, azokban 90 %-ban a moslékot ekézi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!