A hazugság napja

2022. április 06. 18:42

A Fidesz káderei szégyentelenségre és gátlástalanságra nevelődtek és nevelnek.

2022. április 06. 18:42
null
Révész Sándor
HVG

„Az ellenzéknek van rá oka bőven, hogy keresse és találja meg magába a hibát, de arra még több oka van, hogy a kormány oldalán mutassa ki a bűnt és a hazugságot.

Az ellenzék hibáiról bőven tudnék írni, de írnak már és majd arról nélkülem is elegen, és biztos vagyok benne, hogy mindarról szót ejtenek majd, amiről én ejtenék.

Itt inkább azt hangsúlyoznám, hogy nem kell az önvádba belesüllyedni. Az eredmény mindenekelőtt a kormánypárt bűne. Nem az ellenzéké és nem a társadalomé, melynek többségét megfosztották attól a lehetőségtől, hogy kiemelje a fejét a hazugságok tengeréből.

A Fidesz káderei és aktivistái nem fogják szégyellni magukat, mert szégyentelenségre és gátlástalanságra nevelődtek és nevelnek. Szégyellni azok fogják magukat, akiknek erre sokkal kisebb okuk van. A hiba ugyanis sokkal kisebb ok, mint a bűn, a törvényszegés, a társadalom megfosztása a valósággal való szembesülés eszközeitől.

Ha a háború nélkül szoros lett volna az eredmény, amint azt a közvélemény-kutatások jelezték, akkor az ellenzéki kampány gyengeségei nélkül lett volna esély a kormány megbuktatására. Kevésbé szélsőségesen egyenlőtlen feltételek mellett pedig Orbán Viktornak semmi esélye nem lett volna (nem lenne) arra, hogy hatalomban maradjon.

Ez a realitás. A választási eredmény pedig az irrealitás.”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2022. április 07. 20:11
Na igen. Revesz sandor Nepszabadsag A pedofil is ember. Fujjjjjjjj Es meg ez mer pofazni
olajfa1
2022. április 07. 15:25
Ilyen CIONISTA DIKTATÚRA ALATT NEVELKEDTUNK! MÉG MINDÍG NAGYON MESSZE VAGYINK A CIONISTA TANÍTÓ MESTEREKTŐL! mint ami te is vagy!
bito67
2022. április 07. 13:48
Na mivan? Ennyire fáj a vereség? Csak okádsz, meg köpködsz! Baloldalon nincs emberi tisztelet?
csjanos
2022. április 07. 12:36
" az eredmény a kormánypárt bűne"???....bűne??....ugyan már...A HOZZÁD HASONLÓ gyűlölködő szófosónak köszönheted a 2/3-ot...a MAGYAROK nem pincében nevelt gombák...haver...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!