Nincs itt gáz

2022. április 12. 08:26

Jön a válság, az infláció, a hiány, jön a vég. Dehogy jön! Majd Orbán és Mészáros megoldja.

2022. április 12. 08:26
null
Varga T. Róbert
Népszava

„Fölösleges a pánikkeltés. Olvasom, hogy olyan válság szakad a nyakunkba, amilyen a mi életünkben még nem volt, a máris 8,5 százalék körül infláció hamarosan meghaladja a 30-at, történelmi léptékű a havi költségvetési hiány, belső és külső hatások feszítik a magyar gazdaságot, az oroszoktól, félő, nem jön majd gáz, nem lesz Paks2, nem lesz áram, nem lesz semmi, csak szenvedés, kín és éhínség, jön a vég.

Dehogy jön! Minden megy tovább a maga útján, ha vannak is nehézségek, azt majd Orbán és Mészáros megoldja. Ők tudják, mi az igazán fontos, mikor mire kell költeni. Most például elengedhetetlen felhúzni a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új utánpótlás-nevelési központjának létesítményegyüttesét a volt Józsefvárosi pályaudvar helyén. Három-három füves és műfüves nagypálya és egy palánkos kisebb pálya épül a kiszolgáló létesítményekkel egyetemben. A közbeszerzési pályázatot a FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. csaknem 7 milliárd forintos ajánlattal nyerte.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. április 12. 18:05
Barom.
A közösség tagjaként
2022. április 12. 17:17
Milyen népszava? az igazi karvaly tőkések, a rabló kapitalisták mondandóját szajkózzátok azok szindikátusának vagytok a szócsöve, azok hangja azok szava vagytok , ne hivatkozzatok a népre, mert a nép ellenségei vagytok.
csulak
2022. április 12. 15:01
Ha nem lenne ilyen mocsok , hazaarulo magyarorszagi baloldal akkor valsag sem lenne !
B_kanya
2022. április 12. 14:43
Ezek nem tanultak abból, hogyan ütött vissza, hogy 12 évig államcsődről hörögnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!