Már ma este rólam prédikáltak a templomokban, szóval nagy lehet a riadalom!

2022. április 10. 07:41

Az engemet és az anyámat lekurvázó emailek százairól ne is beszéljünk. A krisztusi szeretet.

2022. április 10. 07:41
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Már ma este rólam prédikáltak a templomokban, na mi lesz még itt holnap?

Most mondjam azt, hogy nem is számítottam másra? Hát tényleg nem. Kaptam egy videót, nem ajánlom, hogy megnézzétek, csak ha nagyon muszáj.  14.10-től beszél a pap az »akciómról«, persze pontatlanul fogalmaz, mert azt állítja, hogy a »progresszív keresztényeket« szólítottam fel arra, hogy »hagyják el az egyházat«, holott én az ellenzéki hívőkhöz intéztem a szavaimat és arra buzdítottam őket, hogy vonuljanak ki 4 évre! És a kettő nem ugyanaz. Arról persze egyetlen szót sem ejt, hogy mégis mi volt az oka a felhívásnak. Vagyis,  hogy a kollaboráns egyházakkal ne vállaljanak többé közösséget a hívők. Erről hallgat. Mert még esetleg valamelyik hívőnek eszébe jutna, hogy miket is hallott a szószékről az elmúlt hónapokban...

A Mária Rádióban is én voltam a téma a napokban, meg az összes katolikus Fb csoportban. A nekem címzett, engemet és az anyámat lekurvázó, lesátánistázó, lepatkányozó emailek, messenger és chatüzenetek százairól ne is beszéljünk. Amelyeket a keresztény testvérek a krisztusi szeretet nevében írtak nekem. Szóval nagy a riadalom! Lehet, hogy eszükbe jutott, hogy hamarosan kifüggesztem a Bazilika kapujára a 95 pontból álló téziseimet, akárcsak annak idején Luther Márton.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. április 11. 10:05
Nincs itt semmiféle riadalom, csak rezignált takarítás, ahogy a kutyaszart vakarod ki a cipőd recéiből valami random növényi résszel, amit éppen leltél, hogy öt perc múlva teljesen el is feledkezz róla, persze még egy ideig valami halvány szarszag megmarad, de már az ingerküszöb alatt.
Sulammit
2022. április 11. 09:43
Templomokban? Mit fontoskodsz, tücsök?
Ernie Pantuso
2022. április 11. 09:06
Rita. Gumival mennyi a komplett?
Vidéki-gomba
2022. április 11. 08:45
Szánom ezt a szerencsétlent! Tényleg azt hiszi, hogy a valódi istenhívőket érdekli ez a sok butaság, amit összehord? Elárulom, egyáltalán nem, és sohasem kerül szóba sem személye, sem az általa hangoztatottak a templomok 99.99 %-ában. Azért csak ilyen arányban, mert lehet, hogy egyszer valahol, valki megemlítette. Azt is kár volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!