Táncsics-díjat kapott Franka Tibor, a cégéres antiszemita

2022. március 20. 07:12

Én már visszaadtam a Táncsics-díjamat, még egyszer nem tudom visszaadni.

2022. március 20. 07:12
null
Révész Sándor
Facebook

„»Maxwell, akire elég volt ránézni, és az ember zse­bében összegyűrődött a zsebkendő. Ezeknek csö­pög az orruk, a fülük lej­jebb van, mint az orrcim­­pájuk és csámpásak. Na­gyon meg lehet ismerni. Amikor voltam a Szentföl­dön, én mindjárt tudtam mindent. Gondolom, mi magyarok nem ilyenek va­gyunk...«

Franka Tibor. Ezt a cégéres antiszemitát tisztelte meg Táncsics-díjjal a kormány. Én már visszaadtam a Táncsics-díjamat, amikor egy másik véresszájú antiszemitát tüntetettek ki ugyanezek. Sajnos nem tudom még egyszer visszaadni.”

Kép forrása: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. március 21. 07:52
Az ilyen - aktuális kormányon múlós - díjakat nem visszaadni kell, nem visszautasítani kell, nem nem átvenni. Elég nem kiérdemelni. A nadrágot nem jó kitérdepelni.
Krupp Skya
2022. március 21. 07:25
Ti meg Révész elvtárs ész nélkül osztogattátok cégéres ÁVH-soknak a Heller Ágnes kicsit lehet hazudni díjat.
néhai Ch.Pilot
2022. március 20. 21:57
"Én már visszaadtam a Táncsics-díjamat, amikor egy másik véresszájú antiszemitát tüntetettek ki ugyanezek. Sajnos nem tudom még egyszer visszaadni." Azért próbáld meg! Ti komcsik - tudjuk - különleges anyagból vagytok gyúrva.Hátha sikerül. :-D
tevevanegypupu
2022. március 20. 20:23
Egyébjént Táncsics azért mintha valamelyest vesztett volna jelenleg mártiromságának, hősiességének elismeréséből..Különben elég nyomorultul, szomoruan is végezte..Városunkban az emléktáblája is nagyon leromlott állapotban, egy rozsdás vaskampóval felszerelve, amin évek óta nincs már koszoru..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!