Azt hiszem, ezt már nem kell eltűrnünk...

2022. március 12. 15:08

Jön Révész, ez a kommunista rohadék, és ideológiai alapon különbséget tesz.

2022. március 12. 15:08
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Itt egy mondat. Révész Sándor újságíró írta le, aki amúgy a HVG című, nyíltan szélsőbaloldali propagandalap munkatársa.A mondat pedig ez:

»Azok a pedagógusok, akik mindazok után, amit művelnek velük, a Fideszre szavaznak, alkalmatlanok rá, hogy az utódainkat neveljék, mert csak önfeladásra és szolgalelkűségre nevelhetik őket.«

Sok tanár barátom van, és sok tanárt ismerek. Barátaim, ismerőseim -értelemszerűen- mind a Fidesz szavazói. És nagyszerű tanárok. Diákjaik rajonganak értük, fantasztikus életút van már mögöttük – többen közülük még a gyerekeimet is tanították.

S van egy fontos, közös jellemzőjük: óráikon soha, semmilyen körülmények között nem politizálnak. Ellentétben például számos baloldali kollégájukkal, akik megengedik maguknak azt az elképesztő pofátlanságot és aljasságot – történetek százait ismerem erről! –, hogy óráikon hol kicsit becsomagolva, hol teljes nyíltsággal szídják a kormányt, a Fideszt, a miniszterelnököt, lesve, melyik diák hogyan reagál, különösen, ha tudják – és többnyire tudják! –, melyik jön jobbos családból és melyik diák fideszes. Ez nem csupán törvénytelenség – az iskolában tilos az ilyesféle politizálás –, hanem a hatalommal való legpofátlanabb visszaélés. Hiszen a diák ebben a szituációban nem küldheti el tanárát oda, ahová az valójában való lenne.

És most jön ez a Révész nevű bolsevik gazember, ez a mocsok Lenin-fiú, és nem kevesebbet állít, mint hogy politikai alapon el kell távolítani a tanári pályáról azokat, akik kormánypártiak.

Jön Révész, és »bélistázni« akar.

Jön Révész, ez a kommunista rohadék, és ideológiai alapon különbséget tesz.”

Címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonlerch
2022. március 16. 07:33
1. Minden tiszteletem a becsületes pedagógusoké. Ők nem tartoznak ebbe a brancsba. 2. A PDSZ új tartalmi megnevezése: Pedofilok Demokratikus Szakszervezete .
general Ziaul Hakk
2022. március 15. 18:38
bajjnyérzsnyotti hazudozásának pár hét múlva : VÉGE !!! Megnyílik a SZabad Közmédia , ahol orbánRohadék büdösbarom NEM "kinyilatkozik" (mint Mussolini) , hanem vitatkozhat !!!! (hacsak nincs börtönben) A pénteki ocsmányHazudozásnak : VÉGE !!! .... és a Lopottvagyont az Állam elkobozza , a kamuAlapítványokat felszámolja ! orbánRohadék MEGBUX
uszti89
2022. március 14. 15:32
Zsolti nyugodj meg.Voltak már nekünk hasonló íróink régen is : Sinkó Ervin , Szabó (Schlezinger) Ervin , Lukács (Lövinger) György akit külföldön a "Robespierre von Budapest" névvel hívták , aztán Pogány (Schwarz) József és sorolhatnám. Ez a Révész ezek egyikének a reinkarnációja lehet.
ersa57
2022. március 13. 21:52
Te szép magyar nyelvet ápoló eredetileg magyar-történelem szakos tanár! Kíváncsi lennék, ha maradtál volna (vagy lehet soha nem is voltál?) a pedagógusi szakmában, elviselnéd-e azt a megaláztatást amit a kormány művel most a pedagógusokkal. Lehetetlenné teszik (megtiltják) számukra, hogy sztrájkoljanak, kiálljanak saját maguk érdekeiért. Az iskoláknak nem csak az a szerepük, hogy tudásanyagot adjanak át a gyerekeinknek, hanem neveljék is őket, segítsenek a világban való eligazodásban. Ha a NAT keretén belül elvárjuk az iskoláktól, hogy harcias hazaszeretetre, honvédelemre, erkölcsös magatartásra .... stb. neveljék gyerekeinket, akkor elvárható az is, hogy megtanítsák őket arra is, hogyan álljanak ki saját érdekeik védelmében. Ugye könnyen belátható, hogy olyan pedagógusokkal, akik meghunyászkodnak, csak a túlélésre játszanak, gyávák ahhoz is, hogy saját érdekeiket képviseljék ez nem megoldható. Te könnyen beszélsz, törsz pálcát a pedagógusok felett, mert téged a gazdád jól megfizet, nincsenek megélhetési gondjaid. Hasonló pályát futottál be mint OV, csak több szinttel lejjebb. Ő egyetemi KISZ-titkárból lett istenhívő, jobboldali, a KGB-s Putyin seggét nyalogató, diktatórikus álmokat kergető politikus. Te a szakmáját sutba dobó, baloldali újságíróból lettél a szép magyar nyelvet ápoló, OV. seggét nyalogató, udvari bolond tucatújságíró. NINCS ERKÖLCSI ALAPOD ARRA, HOGY SZÁMON KÉRJ, LEKOMMUNISTÁZZ VAGY ELÍTÉLJ OLYAN EMBEREKET AKIK NEM ÚGY VISELKEDTEK MINT TE!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!