Számolgassunk!

2022. február 18. 17:47

A történelem során sok százmilliárdszor szülhettek a nők, míg a férfiak soha, csak most.

2022. február 18. 17:47
null
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„A haladó sajtót olvasva nemcsak azért jut eszébe az embernek a Monty Python, mert Nyugaton az összes elmebetegséget megvalósították már Lorettával és terhes férfival, hanem azért, mert a hangulat is visszaköszön. Az Érdekes adatok című jelenet ugrott be – amit Galla adott elő akkor, amikor még kultúrával foglalkozott, és nem letolt gatyával a gyűrűt hajkurászta –, amint a Telex egyik írásán ámuldozom.

»Maga tudta, hogy egy négy mérföld hosszú csőrendszer van a hasában?« Nem, nem ez a cím, de lehetne. »Budapesten 224 közterületet neveztek el nőkről, több mint kétezret férfiakról.« Olvassunk bele: »Az adatvizualizációból kiderül, jelentősen kevesebb közterület őrzi nők nevét, mint férfiakét: csupán 224 közteret neveztek el nőkről, és ezeknek is csak 55 százaléka valós név. A férfiakról elnevezett közterületeknél ez az arány 95 százalék.« Gondolom, itt a szokásos fehérférfibűntudat-keltési propaganda a cél, pedig ez már lassan átmegy az ellenhatásba. És tényleg nem tudni, hogy aki ezt írja, az nem érti-e az életet, vagy csak uszít. Elmagyarázhatnánk, hogy tudod, telexes hülye, az életben vannak törvények, amelyek magából a biológiai létből eredeztethetők. És a történelem során általában úgy volt, hogy a férfiak uralták a nyílt játszmákat, a kinti teret, és a nők a bentieket. Nem véletlenül van a mondás, hogy keresd a nőt. Mert minden férfi mögött ott a társa, a barátnője vagy az anyukája. Persze, hogy érthetné egy haladó, aki szerint a terhesférfi-emoji pozitív dolog, nem pedig az elmebetegség jele.”

Nyitókép: Fanatic Studio / Science Photo L / Science Photo Library / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. február 19. 06:30
Márpedig erre nincs gyógyír, nincs gyógyszer, nem lehet operálni, reparálni, ebbe csak belehalni lehet, győzött a zsidóság az emberiség felett... Hacsak... -de még a felismerésnél sem tartunk...
kòn bandi
2022. február 18. 22:06
Követeljük hogy a marokkói szamarak szűlhessenek embergyereket !
Szittya66
2022. február 18. 18:44
Gyerekkoromban a zárosztályra vitték azokat, akik most törvényeket alkothatnak. Meghülyült a világ, de előbb-utóbb kénytelen lesz helyreállni a rend, egyébként kipusztul az emberiség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!