Steinmetz Ádám vöröslő feje és a fasiszták képviselete

2022. február 14. 14:30

Melyik kupacban őrzi büszkén identitását dr. Steinmetz? A kommunisták vagy a fasiszták rakásában?

2022. február 14. 14:30
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Kifejezetten szép idő volt vasárnap Fonyódon. Sütött a napocska, felhő sehol.

A februári tavaszban a Márki-Zay nevű humanoid (?) utcafórumot tartott. Ott állt mellette Steinmetz Ádám, olimpiai bajnok vízilabdázó, ma jobbikos országgyűlési képviselő, egyszersmind a Jobbik képviselőjelöltje a marcali körzetben. (Sic transit gloria mundi...)

Neki ment oda kampányolni MZP.

Állnak ott, ezek ketten. Süt rájuk a Jóisten napja, Steinmetz feje eléggé vöröske is, pedig még nem is sejti, mi vár rá.

Az MZP nevű humanoid beszél, ontja magából a szokásost, ám ha ez beszél, mindig biztosak lehetünk benne, hogy elhangzik majd valami érdekfeszítő, valami megdöbbentő, valami magyarázhatatlan, valami, amit többnyire nyilvános vécék falán szoktunk olvasni, ahová kulával fösti fel valami MZP-féle humanoid.

Nem, nem kellett csalódnunk Fonyódon sem.

Egy adott pillanatban MZP valami követhetetlen és bonyolult fejtegetésbe kezdett Orbán követhetetlenségéről, szóval Orbánról, az egész összellenzék felettes énjéről, és akkor egyszer csak, ahogy ez lenni szokott, előbukkant MZP valódi énje, mert a valódi énje mindig lemászik a nyilvános vécék faláról, és elmondja azt, amit valójában gondol, hisz, érez, ami a valóság arrafelé, legyen szó akármiről, vidékiekről vagy nőkről vagy fideszesekről vagy újságírókról vagy keresztrejtvényről vagy gyerekverésről – bármiről.

Nos, ott, Fonyódon, a februári napsütésben, közvetlenül dr. Steinmetz vöröslő feje mellett, ők maguk kerültek szóba, és MZP megint elmondta a frankót, a tutit, az igazat.

És imigyen szólott Márki-Zayka:

»Én ezeket a kanyarokat nem tudom követni. De azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.«

Hát kérem, ez őrületesen örvendetes!”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2022. február 15. 12:12
Lehet, a gombák körében nőtt a népszerüsége, Bayer úr, de a a polgároknál... Mocskos szájú senkiházi firkász lett magából. Szégyen! Innen már nincs visszaút! Szomorú történet!
néhai Ch.Pilot
2022. február 14. 23:30
Elnézést, ide is beírom, mert ide is illik: Ez a Steinmetz a parlamentben az olimpiai aranyérmét lengetve követelte a paráznaságon kapott Borkai Zsolt olimpiai bajnokoknak járó állami járadékának elvételét, mondván: az élsportolók példaképek és ekképpen kell élniük. Márki-Zay-tól, aki azt állította: fasiszták vannak jelen a koalícióban - és ezzel pont Steinmetz pártjára utalt - viszont csak finoman elhatárolódott... ha ezt egyáltalán elhatárolódásnak lehet nevezni. Szerintem nem. Az erkölcsi fölény mint a köd foszlott le róla. Hogy most ő önként lemond-e olimpiai bajnoki állami járadékáról, azt mindenkinek a fantáziájára bízom... :-D
grad
2022. február 14. 21:38
Minden baloldalinak: Q gáz, hogy ezt az embert akarjátok miniszterelnöknek, Q gáz! És ha azt hiszitek, hogy majd az ő kormányzása alatt jobban fogtok élni, akkor még hülyék is vagytok, de Q-ra! UFF!
mamarizsa
2022. február 14. 20:45
Az a hír járja, hogy a csörgősipkás médiabohócnak is lesz bőven magyarázkodni valója a következő hetekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!