Természetesen én is helytelennek tartom, ha valaki meghamisítja az iskolai végzettségét

2022. január 26. 07:37

Ám én tudok nagyobb bűnt ebben a vonatkozásban.

2022. január 26. 07:37
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Természetesen én is helytelennek tartom, ha valaki meghamisítja az iskolai végzettségét egy hivatalos dokumentumban, és magasabb végzettséget jegyez be a valóságosnál. Azzal is egyetértek, hogy ennek legyen következménye. Ám én tudok nagyobb bűnt ebben a vonatkozásban. Például ha valaki – az adófizetők pénzén – elvégzi az egyetemet, megszerzi a diplomáját ám utána politikai, közéleti tevékenységével elárulja a szakmáját, tudatosan megtagadja ennek szakmai és erkölcsi normáit.

Ilyennek gondolom a fideszes jogász bagázst, akik öt éven keresztül ismerkedtek a jogrend, a jogállam fogalmával, normáival, erkölcsével, majd diplomát kapnak arról, hogy ők hivatottak mindezt képviselni, és ezután megszerzett tudásukat, képzettségüket megtagadják, elárulják mindazt, amit tanultak és tudásukat a jogállam lebontására használják.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2022. január 27. 12:27
Basszus ez már annyira unalmas ! Nyílt színen pocskondiáz ez a némber, diktatúráról regél élő adásban! Hát nem furi ? Donáth Annával beszélt már? Mármint hogy nincs is ilyen hogy jogállamiság ? No persze csak akkor van diktatúra mikor nem balos a kormány !!! De akkor aztán ÓÓÓRIIIIÁAASSSSSSIIIIII !!!
Rácz Gabriella
2022. január 26. 16:29
Orbán becsípődése van - mindenről az jut az eszébe. Ez esetben a problémák értelmiségi megközelítése megkérdőjelezhető...
Pitypangocska
2022. január 26. 12:42
Na, ezért vagytok Ti azok, akik vagytok: Mert a bűnt relativizáljátok. És ennek a beláthatatlan társadalmi következményeivel nem számoltok. De az is lehetséges, hogy Ti, magatokat elitnek tartó hazaáruló értelmiségiek ezt fel sem fogjátok.
Ferry63
2022. január 26. 12:22
Ennél én még nagyobb bűnt tudok,mert az érvelése id már a pofátlanságot súrólják! A bűn , hogy Mariska( mint a legtöbb tehén) kiengedtek megint az óladból, és röfögsz mint egy disznó! Dehát úgy is nézel ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!