A fickó tényleg kiválasztottnak, gyógyítónak, megváltónak képzeli magát

2022. január 26. 22:04

Gréczy Zsolt feltépi az inget és alul meztelenre vetkőzik. Gyurcsány kijózanodik. Fekete-Győrnek kinő az agya.

2022. január 26. 22:04
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Milyen aranyos. Vallásos áhítatba esett önmagától, és ezen meghatódott. A fickó tényleg kiválasztottnak, gyógyítónak, megváltónak képzeli magát.

A következő tüntetéseiken szerintem lesz tömeges transzba esés is. Meg Karácsony Gergely őt hallgatva megszólal nyelveken. Lukácsi Katalin pedig »Én is akarok egy gyereket tőled!« táblát fog a magasba tartani. Gréczy Zsolt feltépi az inget és alul meztelenre vetkőzik.

Gyurcsány kijózanodik. Fekete-Győrnek kinő az agya.

A Lyákob Péter kezében lévő rúd parizert szalámivá változtatja. Ez az én testem! – mondja, aztán közösen falatoznak. A vizeletével csomó öreg komcsi tisztára mossa a múltját. Ez az én vérem! – mondja, és egy Kupa Mihályból megisszák. A momentumosokra kokain hullik az égből. A Párbeszéd megsokasodik és betölti a földet. Bangónénak lesz érettségije. Molnár Áron és Puzsér Róbert Harmadik Pólus néven rapduót alapítanak és rendszeres fellépői lesznek a Fásy Mulatónak. Megkerül Kádár koponyája. Schneider Tamás múltjában a kábelköteg virággá változik.

Ez a csodák kora!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. február 03. 16:02
csak nem képzelik, hogy (USA példára) egy elmebetegre bízzuk sorsunkat
Pitypangocska
2022. február 03. 12:33
Kérem az Alkotmány módosítását: Igazolt elmebeteg kormányzati pozícióba nem kerülhet.
Chaataa
2022. január 27. 19:13
Antikrisztus...
Vizi369
2022. január 27. 18:27
Azt a kva, ilyen nincs ez a fickó azt hiszi, hogy ő egy amerikai tv-s prédikátor vártam , hogy megjelenjen a számla szám ahová utalhatsz a megrendelt csodáért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!