Jól jegyezzük meg ezt a szókapcsolatot: hatósági áras csirkefarhát

2022. január 14. 10:24

A Fidesz tizenkét éves kormányzásának eredménye, keserű szimbóluma. Az unortodox gazdasági csoda.

2022. január 14. 10:24
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Jól jegyezzük meg ezt a szókapcsolatot: hatósági áras csirkefarhát. A Fidesz tizenkét éves kormányzásának eredménye, keserű szimbóluma. Az unortodox gazdasági csoda, Európa állítólagos éllovasa, akit a propaganda szerint a Nyugat is irigykedve figyel ezt tette le a magyar emberek asztalára. A szegények, a méltatlan körülmények között élő nyugdíjasok szégyenkezve vásárolt húscafatos csontdarabja is luxussá válna tömegek számára, ha a kormány egy kommunista trükkel nem állítaná meg az árát. Ha ez a siker, akkor mi a kudarc? Kártyavárként omlik össze az Orbán-rendszer a szemünk előtt, ezen a gazdaság- és társadalompolitikán a csoda sem segíthet.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1 aSK
2022. január 15. 12:55
Márki úr, ha úgy gondolod, hogy te vagy a jövő releváns vezetője, mindent bele! Eddig mindent megtettél ennek érdekében. Egy kis türelemre, -egy-két generáció- még szükség lesz! Ne add fel, főleg most!
Nyuggerháttérhatalom
2022. január 15. 09:34
Most már a tanárok, a vendéglátósok, az egészségügyisek és a benzinkutasok után az egész élelmiszer-kiskereskedelmet is sikerült maga ellen hangolnia a kormánynak.
Nyuggerháttérhatalom
2022. január 15. 09:32
Jajj, de jó! Köszönjük szépen Doktorminiszterelnök úrnak a járvány- és válságkezelést. Itt említsük meg, hogy a jegybank a GDP 25%-ában mérhető mennyiségű hitelt adott az államnak. Az, hogy ebből ennyire futotta a kormánynak, az egy szegénységi bizonyítvány.
Erdőmester
2022. január 15. 07:50
Azért a történelmi hűség kedvéért emlékezzünk csak ki is dobta a köztudatba a nyugdíjasokra vonatkozó " farhát kommandó" kifejezést?https://index.hu/belfold/2019/02/13/jobbik_felvetel_nyugdijasok_sertes/ MZP-t támogató Jobbik emberétől, (Silhavy Máté) származik, amit most Márki-Zay újfent ordas hazugságként emleget. Gyalázatos banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!