A Tóth Csabák és Bangónék képezte szennyvíz végre lecsorog a csatornába

2022. január 25. 21:35

Felkészül Ungár Péter?

2022. január 25. 21:35
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A szocialista párti Bangóné Borbély Ildikó évek óta nyíltan kampányol a Fidesz mellett. Módszere az, hogy hülyének tetteti magát, s látszólag meggondolatlanul mindig azt adja elő, ami Orbán Viktornak épp a legjobb. Amikor a kormányzati kommunikáció lépést téveszt, Bangóné gyorsan szállítja a segítséget, és tévéműsorban patkányozza le a Fidesz szavazóit, hogy Kocsis Máté máris sajtótájékoztatón utasítsa vissza a jobboldali magyarok elleni gyűlöletkeltést. Amikor pár nappal a 2018-as választás előtt egy fideszes sajtószolga azt tudakolja tőle, hogy ha pártja nyeri a választást, lebontják-e a határkerítést, Bangóné megkéri a kérdezőt, hogy erről inkább a választás másnapján érdeklődjön, s a kormánymédia máris hirdetést gyárt a leleplező pillanatból, hogy szerteszét kürtölje: az ellenzék migránsok tömeges befogadására kér hatalmat a magyaroktól. Mindez simán belefért a Magyar Szocialista Pártnak és a teljes ellenzéknek, de az elfogadhatatlan, hogy Bangóné mégsem végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

Őszintén nem tudom, hogy valóban ezért zárul-e le a kriptofideszes némber politikusi karrierje, de ellenzéki magyarok aligha kaphatnak jobb hírt ennél. Úgy tűnik, a Tóth Csabák és Bangónék képezte szennyvíz végre lecsorog a csatornába. Felkészül Ungár Péter?”

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kòn bandi
2022. január 26. 14:15
Szar Celebpuzsér !
Rocktoberi
2022. január 26. 11:36
Puzsér ápolt hirtelen és bátran észrevette, hogy Bangóné fideszes ügynök. Ez a faszi ritka nagy barom.
zara
2022. január 26. 09:44
és te mikor csorogsz le a csatornába?
48saxon
2022. január 26. 08:40
...ahogyan mások is szóvá tették feljebb, ennek már nincs sportértéke. Másrészt meg kilóg a lóláb, hogy itt örvendezik a "nagy megtisztulásnak."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!