Diploma nélkül

2022. január 26. 12:48

Bangóné gyűlölködéssel igyekezett pótolni tudásbeli deficitjét.

2022. január 26. 12:48
null
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Szuper jó szándékú az, aki elhitte, hogy Bangóné Borbély Ildikónak felsőfokú végzettsége van. Az MSZP-ből kizárt képviselőnő annyiszor tett tanúbizonyságot grand canyonnyi műveltségbeli hiányosságairól, hogy sejteni lehetett: valami hibádzik az iskolái körül.

Mellbe verő volt, amikor Kunhalmi Ágnes jelenlegi MSZP-társelnökkel megjelentek »Képviselőkbe folytani (sic!) a szót illendő?« kis transzparenseikkel a folyosón. Tavaly pedig nyelvtani hibáktól hemzsegő levelet küldött a Miniszterelnökségnek, amely után Orbán Balázs államtitkár azt írta közösségi oldalára: »az Országgyűlés egy komoly hely, nem kellene így lejáratni«.

Igaz, Bangóné gyűlölködéssel igyekezett pótolni tudásbeli deficitjét. Vandál módon a plenáris ülésen összetépte a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció kérdőívét. Szintén nagy port vert fel az alakítása egy tévéstúdióban, amikor lepatkányozott mindenkit, aki nem akadályozza a Fidesz térnyerését. Vagyis nemcsak a jobboldaliakat, hanem azokat a baloldaliakat is megsértette, akik nem elég aktívak a Fidesz elleni harcban.

Ezzel megelőzte bizonyos szempontból Márki-Zay Pétert, aki habozás nélkül minden baloldalit lefideszesügynököz, aki bármilyen kritikát megfogalmaz az ő tevékenységével, a baloldalra is káros megnyilatkozásaival szemben. Halkan jegyezzük meg, hogy a baloldalon olyannyira nem keltett felháborodást a legrosszabb időket idéző patkányozással és iratmegsemmisítéssel, hogy Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő párttársnője penetráns projektjét továbbépítve, nyilvánosan patkánykormánynak titulálta a magyar jobbközép kabinetet.

De nem is Bangónén akarjuk elverni a port, hisz nem rí ki a baloldali sorból sem gyűlölködési, sem intellektuális szempontból. Miért vagyunk kötelesek elhinni, hogy végzettségbeli hazudozásáról csak most értesültek a szocialisták? Ez még akkor is igaz, ha a párt társelnöke olyasvalaki Tóth Bertalan személyében, akinél a »teljhatalom« szó »tejhatalom«-nak van írva és kétszer mondja el a Házban szó szerint ugyanazt a beszédet egy év időkülönbséggel.”

Nyitókép: YouTube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 27. 15:39
bangóné AKKORA BUNKÓPARASZT, HOGY ÁLTALÁNOS ISKOLA IV. OSZTÁ(JJJ)Á-BA NEM LÉPHETNE III.-BÓL. tököt kapálni nem engedném a püspökladányi t.sz-ben, legföllebb utcai zöldházas wc-s néni lehetne Debrecenben..esetleg--humanitárius megfontolásokból.....
sasszem
2022. január 26. 17:29
Született alja nép! Csak a gyerekeit sajnálom.
Dénia
2022. január 26. 15:00
Nem az a baj, hogy nincs diplomája. Sokak még sokkal hülyébbek tudnak lenni, akiknek van. Hanem az a baj, hogy beírt egy olyan iskolát, hogy elvégezte diplomával, ahova az életbe a lábát sem tette be.
states
2022. január 26. 14:31
Büdös komcsináci csürhe, Bunkóné csak egy közülük, az egész egyetlen nagy Bunkóné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!