Ez Orbán Viktor tudatos és gonosz gazdaságpolitikájának a következménye

2021. december 21. 11:33

Ijesztő látni az elmúlt években elszabadult árakat, és azon belül is az élelmiszerek árait.

2021. december 21. 11:33
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Nagycsaládosként mindig beosztással éltem. Megnézem ma is, hogy mi mennyibe kerül. Ijesztő látni az elmúlt években elszabadult árakat, és azon belül is az élelmiszerek árait. Ne legyen kétségünk! Ez Orbán Viktor tudatos és gonosz gazdaságpolitikájának a következménye. A gyenge forint, az alacsony bérek, a verseny helyett korrupció. Ezen akarok változtatni. Segítsen, hogy sikerüljön!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bauerj
2021. december 21. 21:45
"Ijesztő látni az elmúlt években elszabadult árakat, és azon belül is az élelmiszerek árait. Ez Orbán Viktor tudatos és gonosz gazdaságpolitikájának a következménye." Nekem sokkal ijesztőbb ennek az embernek a hol kifejezéstelen, hol eszelős tekintetét látni. Milyen emberek lehetnek, akik rá szavaznak?
mesterke
2021. december 21. 16:45
Bezzeg én! Mi, hogy, MICSODA?
mesterke
2021. december 21. 16:43
Bezzeg azokban a régi, évi 38 %-OS inflációs időkben. Akkor minden sokkal jobb volt?!
Dunhill67
2021. december 21. 14:40
ez egy tudatos hergelés főleg a tudatlan ballibbant hívőknek....az élelmiszerpiacot már elég régóta itthon a vállalkozások uralják (mint beszállítási mint értékesítési oldalon) én legalább is ezer éve nem vásároltam a KÖZÉRT Vállalat boltjaiban a Magyar Húsipari Tröszt és/vagy a Micsurin MGTSZ által előállított termékeket helyette van XY Kft. vagy BT mint termelő,előállító illetve Mari néni boltja mint ev. vagy az ismertebb magyar üzletláncok (Coop,Honi,CBA) amelyek mind Kft.-k ...és mint tudjuk az ún. "maszek világ" árképzésébe közvetlenül nem avatkozik bele egyetlen kormány sem....még a tömeggyilkos csermanekék sem :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!