Halálpénz

2021. november 03. 08:18

A kormány végig hazudozta ezt a másfél évet, letagadva a valódi számokat.

2021. november 03. 08:18
null
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Szóval én minden rosszat el tudok képzelni a miniszterelnökről, különösen a járvány kezelésével kapcsolatban. Ez már az első perctől kezdve botrányos volt, kiváltképp a tájékoztatás elégtelensége. Valóban végig hazudozták ezt a másfél évet, letagadva a valódi számokat, központosítva és titkolva az információkat. Nevetséges helyzetbe hozták a tisztiorvost és a minisztert, akik persze önmaguktól is megtettek mindent, hogy elvigyék ezt a szerepet.

Ismétlem, sok rosszat el tudok képzelni Orbánról. Azt azonban biztosan nem, hogy szándékosan kalkulált az idős, nyugdíjas emberek halálával, mégpedig annak érdekében, hogy spóroljon a nyugdíjakon. Felelősnek gondolom a miniszterelnököt a rossz járványkezelés miatt, felelősnek az eltagadott számok miatt, felelősnek a későn meghozott döntések miatt, felelősnek a sok-sok haláleset miatt. Azt azonban nem gondolnám, hogy a pénzükre játszott.”

Kép forrása: MTI Fotó: Soós Lajos    

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Callamus Roland
2021. november 03. 21:15
Péterke! Átaludtál 15 évet!
Pista6
2021. november 03. 21:12
Te nyomorult kommunista pöcs! Miattatok, kommunisták miatt hány ember halt meg mert lebeszéltétek az oltásról és elbizonytalanítottátok őket? Úgyhogy te jobb ha befogod a pofád te mocskos kommunista önjelölt "járványszakértő"!
lemez
2021. november 03. 19:21
Jóhogy azt nem irod seggfej,hogy Romániába visszúk a betegeket ,mert itt nincs rá kapacitás.Egy őskóvúletes bolsitól kitelik havi 870000 ft-ért azt is leirnád,hogy anyád a váci út sarkán dolgozott .
amca
2021. november 03. 18:03
Na,te buttha barom,megélhetési bűnöző...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!