Már a magyar net is tele van Biden szundikálós képével

2021. november 01. 21:47

Ezzel az alvás dologgal én úgy vagyok, hogy a helyében én is benyomtam volna a szundit.

2021. november 01. 21:47
null
Diétás Magyar Múzsa
Diétás Magyar Múzsa
Facebook

„Már a magyar net is tele van Biden szundikálós képével. Én a jogi karon több okból nem jártam előadásra. Az egyik, hogy a legtöbbön valami hólyag tömjénezte saját magát vagy olvasott fel a jogszabályból, szóval semmi értelme nem volt ott üldögélni. A másik, hogy ha valahol kellemes meleg van és monoton háttérzaj, és közben nem lehet az utat nézni, akkor én alszom. Felőlem mindenki azt gondol Joe Bidenről, amit akar, de ezzel az alvás dologgal én úgy vagyok, hogy a helyében én is benyomtam volna a szundit.”

Nyitókép: The Telegraph YouTube-csatorna

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
48saxon
2021. november 02. 11:31
...ahogy egy korábbi szemlézett írásánál is megjegyeztem: egyes témákban valóban érdekes, gondolatébresztő eszmefuttatásai vannak. Politikai téren azonban tetten érhető az ordító kettős mérce: aki szimpi, annak mindent kimagyarázunk, az ellenfélnek a legkisebb botlást is felrójuk.
Neville
2021. november 02. 10:23
"Az egyik, hogy a legtöbbön valami hólyag tömjénezte saját magát" Valaki egy egész blogot működtet erre.
diós guba
2021. november 02. 10:13
Nirvana állapotába került, aminek az a lényege, hogy minden úgy történik, ahogy történie kell és fogadjuk el a dolgokat úgy ahogy vannak és ne szorongjunk a vágyakozásaink miatt. Biden egy nagy keleti bölcs, csak ti nem értitek.
DonCiccio
2021. november 02. 09:53
A szerző még büszke is rá hogy olyan tanulatlan maradt mint volt Nem tanult semmit de az mind hülyeség amit tanulnia kellett volna ez viszont tuti. Meg a tanárok is mind hülyék. Ő viszont hát Ő, hát ŐŐ aztán kurva okos jah meg szellemes .... Üres fej, nagy mellény Úgy látszik ki lett adva, Bident ki kell magyarázni. ( és ha Szíjjártó aludna el ?.....)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!