Miért ti nem szoktatok elaludni?

2021. november 01. 19:54

...amikor megmentitek a világot a klímakatasztrófától?

2021. november 01. 19:54
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Miért ti nem szoktatok elaludni, amikor megmentitek a világot a klímakatasztrófától (egy konferencián)?”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2021. november 02. 19:48
Érdekes, hogy nem először történt meg vele, és mintha semmit sem próbálna ellene tenni: se ő, se a munkatársai.
Agrippa
2021. november 02. 09:31
Most mé' bántják szegényt, olyan kedves esetlen, mint egy kis kölyökkutyus. Csak nehogy egyszer bubukálás közben lefejelje vmelyik nukleáris rakéta indítógombját. Kamugeri bezzeg nem csinál ilyet, ő jó alaposan kialussza magát mielőtt fél tíz tájban elindul munkába, vagy bárhová.
annamanna
2021. november 02. 04:43
"Micike G. Laptopomon van kb 30 parlamentben alvós kép. De már nem vakarom elő. Pláne, amelyik kicsit besimonkázott előtte a büfében." Kíváncsi lennék, ki az, aki még sosem aludt el előadás közben. Iskolában, egyetemen, színházban, moziban, tévé előtt, értekezleten stb. Sofőrök elalszanak vezetés közben. És nem kell hozzá 80 évesnek lenni.
zsuuuzsaaa
2021. november 02. 04:25
Engem jobban aggaszt, hogy ébrenek látszó pillanataiban is csökkent agytevékenységet mutat :( Szomorú, ha valaki nem érzi a korlátait, és az is szomorú, hogy nincs egy őszinte ember körülötte, aki erre rávilágítana, és akire ő hallgatna. Mondjuk, Harris sem lenne jobb :(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!