Köszönöm Istenem, hogy b*zinak teremtettél!

2021. november 15. 09:41

Kaján mosollyal nézem a meggyötört szülőt, és arra gondolok, hogy egy babakocsi ára annyiba fáj mint egy repjegy New Yorkba.

2021. november 15. 09:41
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Amikor meglátok egy kiskorút, aki visít, a pörköltöt a tesója hajába keni, földhöz vágja magát a járdán, stb., akkor minden egyes alkalommal a következőket mondom el: »köszönöm Istenem, hogy bz_nak teremtettél«. Ilyenkor kaján mosollyal nézem a meggyötört szülőt, és arra gondolok, hogy egy babakocsi ára annyiba fáj mint egy repjegy New Yorkba.

Gyűlöljetek! Azt el is felejtettem mondani, hogy amikor a januári hőségben Rióban esténként bulizni mentem, és pár óra alvás után karikás szemmel mentem ki Ipanemán a strandra, nagyon sokat gondoltam azokra a barátaimra, akik szintén nem tudták kialudni magukat, mert jött a gyerek foga.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rúzabandi
2021. november 22. 20:38
Rohadék buzi a kurva anyádat!!
lugyu
2021. november 17. 15:56
Mi is hálát adunk! Majd amikor lekopnak a buzibarátok, és a saját szarodban fogsz fetrengeni, nem lesz aki eltemessen. Ja, és még annyi, hogy semmiféle riói fartúrásért nem cserélném le a gyerekeimet! De, ezt te úgysem érted.
SigSauer
2021. november 16. 20:18
Se nem ember, se nem állat. De nem lesz majd senki neki, Ki ürítse majd az ágytálat. Esetleg pénzért, mint a repjegyed, Majd kiszedik szarod alólad, Hogy ne lepjenek el legyek. S midőn megdeglessz végre, a Teremtő is eltűnődik, hogy Ilyet is teremtettem? De mivégre?!
sopronilacii
2021. november 16. 20:03
Mert ez a normális élet rendje, nem gondolod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!