Kampányturné munkaidőben

2021. október 08. 19:03

Azt hiszem, legközelebbi életemben az Európai Parlament alelnöke leszek.

2021. október 08. 19:03
null
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„Kitűnő a fizetés, jól mutat az önéletrajzban, ráadásul be se kell menni, simán lehet munkaidőben három országgal arrébb karriert építeni.

Dobrev Klára legalábbis a jelek szerint ezen a héten is elkummantotta a strasbourgi plenáris ülést – mindenhol járt: Érden, Iványi Gábor születésnapi buliján, Rónai Egonnál, a szakszervezeteknél, csak épp a munkahelyén nem. Még csak a távolból se jelentkezett be pár percre, hogy nyomjon egy igent a párkapcsolati erőszakról szóló állásfoglalásra – nem ért rá, épp nyugdíjasoknál kampányolt Budapesten.

Ha a Fidesz képviselői nőgyűlölőnek minősülnek, amiért nem támogatták az állítólagosan nővédelmi dokumentumot, akkor miként vélekedjünk az EP alelnökéről, aki szintén nem szavazta meg, nem találván érdemesnek a kérdést arra, hogy egy fél pillanatra megszakítsa miatta a Nagybetűs Összefogáson belüli pozíciókért vívott ádáz harcot?”

Fotó: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2021. október 10. 12:22
Francesca írásai annyira jók minden szempontból, hogy szerintem olvasottabb helyeken kéne leközölni őket, mint a vasarnap.hu.
khomeini
2021. október 09. 10:53
Francesca ismét fején találta a szöget
cutcopy
2021. október 09. 08:50
Meg van az a pesti vicc amikor visszaléptetik a főpolgármestert a polgármester javára az EP alelnök ellen..?
Crataegus monogyna
2021. október 09. 08:17
Jaj, ne támadjuk már szegény Klárikát. Legalább annyit dolgozott az elmúlt időszakban, mint Karácsony és Márki-Zay! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!