Ha Márki-Zay Péter párttá alakítja az MMM-et, és beállnak mögém, akkor elindulok

2021. október 07. 10:12

Szerintem ehhez még a Kétfarkú Kutyapárt támogatását is meg lehet szerezni.

2021. október 07. 10:12
null
Dévényi István
Facebook

„Van egy remek ajánlatom! Ha Márki-Zay Péter párttá alakítja az MMM-et, és beállnak mögém, akkor elindulok odahaza Sátoraljaújhely-Sárospatakon az országgyűlési választáson, jól összezavarva a »csak a Fidesz!« szavazókat, és úgy általában mindent, és mindenkit. Szerintem ehhez még a Kétfarkú Kutyapárt támogatását is meg lehet szerezni, innen pedig parlamenti képviselőként már csak egy lépés a Fidesz belülről történő megújítása. Merjünk nagyot álmodni!”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Caruso
2021. október 08. 19:06
Ez a fajankó azt hiszi, hogy nem tudják az emberek, hogy kinek volt a csicskája és most kinek. Ez a f@szkalap tényleg nincs tisztában saját magával?
Ooomph
2021. október 08. 08:11
Ezzel valóban sikerült összezavarnia. Mert teljesen értelmetlen szókatyvasz, nulla humorral. Álmodozz csak, haver. De tudd, hogy téged mindenki utál, jobbról és balról is.
Robertoo
2021. október 07. 21:15
Ez valóban szarkazmus volt. A tehetetlen düh szól belőle, a saját elvtársai majomkodását látva.
Szívemből magyar
2021. október 07. 16:36
Hajrá! Legyen sok hozzád hasonló és a a fidesz propagandagépezet lefagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!