A szokásos háromszorosa volt a vendégéjszakák száma Budapesten

2021. október 21. 20:11

A vadászattal kapcsolatos témákkal meg lehet szólítani az embereket.

2021. október 21. 20:11
null
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Egy héttel ezelőtt, október 14-én 19 órakor zárta be kapuit a Vadászati és Természeti Világkiállítás.

A héten Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel közösen beszámoltunk arról, hogy a legfrisebb turisztikai adatok szerint az ilyenkor szokásosnak körülbelül a háromszorosa volt a vendégéjszakák száma Budapesten.

Bebizonyosodott, hogy hogy a vadászattal kapcsolatos témákkal, főként abban a kontextusban, ahogyan azt a világkiállítás programsorozatában megfogalmaztuk, meg lehet szólítani az embereket, túlmutatva az elsődleges szakmai célcsoportokon.

Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvénysorozat sikeréhez!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
121212
2021. október 22. 08:26
Hogy van Barbi?
balbako_
2021. október 22. 06:55
Budapest kapott egy minden igényt kielégítő új modern kiállítási területet és sok százezer látogatót. A rohadt Orbán így vérezteti ki a fővárost....Ejrópa segíccs!
annamanna
2021. október 21. 22:30
A másfél milliós látogatószám a vadászati világkiállításon pont annyira lehet igaz, mint a kétmilliós tüntető tömeg Rákay Philip állítása szerint, meg a nemzeti konzultációt kitöltők bemondott létszáma. Az eucharisztikus kongresszus nagyon is észrevehető volt a közlekedésben, mondjuk százötvenezer plusz ember közlekedése. De másfélmillió meg sem kottyan Budapestnek, sem a parkolásban, sem a tömegközlekedésben. Arról nem is beszélve, hogy a pápára kíváncsi százötvenezer ember, kitömött állatokra meg másfél millió? Hát ki hiszi ezt el?
Kanmacska
2021. október 21. 22:11
Én kint voltam. Nagy tömeg volt. Kint rengetegen zabálták folyamatosan a 3600 forintos szarvasburgert. Csak mert nyomor van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!