Helyre kell állítani a kizökkent időt

2021. július 27. 08:06

Mengele doktor is kéjjel nyitna nemátalakító rendelőt, ha élne.

2021. július 27. 08:06
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Aki a valósággal nem tud mit kezdeni, az ideo­lógiát gyárt. Nem is akármilyet, kizárólag olyat, ami tagadja a világot alkotó alapvető szabályszerűségeket, és szembemegy az emberi természettel. Valójában az élet ellen lázadnak, akkor is, ha ezt képtelenek felismerni. Ők azok, akik mindig meg akarják váltani a világot, mert nem értik a természet törvényeit, amelyek vitán felül állnak, és végső soron az élet fizikai, lelki és tudati dimenzió­jának rendezőelvei. Az ideológiagyártók valójában az élettel nincsenek kibékülve, mert önmagukkal sincsenek harmóniában.

»Kizökkent az idő; – ó, kárhozat! / Hogy én születtem helyre tolni azt!« – írta Shakes­peare a Hamletben a műfordítóként is nagyszerű Arany János tolmácsolásában. Valóban kizökkent az idő, szétesett a világ, de az angol irodalom egyik legnagyobb alakja ezt mintegy négyszáz évvel ezelőtt fogalmazta meg. Ha visszatekintünk a történelemben, ez nagyjából egybeesik az úgynevezett tudományos forradalommal, a fizika előretörésével és vele párhuzamosan az újkori materializmus mint filozófiai irányzat, világkép megalapozásával. De mit mondana az író, ha ma feltámadna és körülnézne a világban? Az eltelt évszázadokban bizony nem sikerült »helyre tolni« az időt, sőt a nyugati civilizáció a teljes széthullás határán áll. A nyugati világot ma döntően meghatározó korszellem képviselői és irányítói nem pusztán kizökkentek a világ harmonikus egységéből, de emberi mivoltukból is kifordultak. A tudomány jó és hasznos, az emberi civilizáció velejárója a technikai, technológiai fejlődés az élet minden területén. A probléma abból ered, hogy a modern tudomány kizárólag a fizikára, vagyis az élettelen anyag tudományára épül – a társtudományok, a kémia, sőt a biológia is –, mindent ezen a szemüvegen keresztül szemlélünk, ami csőlátóvá teszi a modern embert, hiszen csak a valóság egy részletét vizsgáljuk, nem a teljességet.

Akik az anyagelvűség köré különböző ideo­lógiákat gyártottak, azok tagadják a valóság többi részét, így a világképük és benne az önképük nem is lehet egészséges, mert nem teljes. Ezért kerülnek folyamatosan konfliktusba a valósággal és önmagukkal, és az ebből fakadó diszharmóniát újabb ködös ideológiákkal próbálják kezelni, de az egész kudarcra van ítélve, mert körbejárnak, mindig beleütköznek ugyanabba a falba. Ami ennél sokkal nagyobb probléma, hogy emberek millióit, sőt – ha így folytatjuk – a teljes nyugati civilizációt rántják magukkal a szakadékba. Erről szól a kommunizmus, a liberalizmus, a neomarxizmus, a legújabb LMBTQ-ideológia, az állandó áldozatkeresés, a különféle üldözöttnek beállított kisebbségek védelme, a funkcióját vesztett, indokolatlan emberi jogi harc, hiszen a nyugati világban már mindenkinek minden jog biztosított. A valóság megismerése és megértése helyett tehát kreálnak egy látszatvilágot, azt berendezik kitalált, nem létező identitásokkal – újabban például százhoz közelítő számú genderrel.

Az ideológiagyárosok a nemzeti identitás szisztematikus rombolása mellett belekezdtek a legfélelmetesebb projektjükbe, az egyén öntudatának, énképének szétzilálásába. Mindkét esetben nyilvánvaló a cél: egy új embertípus létrehozása, a társadalmak végletekig polarizálása, az egyének mentális legyengítése, ami megnyitja majd az utat a totális hatalomgyakorlás előtt, a globális pénzhatalom irányításával, a tömegek teljes kontroll alatt tartásával. Az önazonosságunk kikezdésének eszköze az úgynevezett LMBTQ-ideológia, az a teljes abszurditásra épülő agyszülemény, miszerint a nemi identitás szabadon választható, nem függ a biológiától. A transzneműséget és a ki tudja már, hányfajta »gendert« valóságosnak beállító ideológia semmibe veszi a természet törvényeit, ami egyet jelent a valóság tagadásával. Semmi különbség nincs köztük és a laposföld-hívők között, ép elméjű ember egyszerűen kineveti őket mint elmeroggyantakat. Ehhez képest a transzneműségről magas rangú tudósok, politikusok, közszereplők halálos komolysággal beszélnek, sőt mi több, azokat bélyegzik meg és üldözik, akik kimondják, hogy ez teljes abszurditás. Nincs helye a további engedménynek, az álszent félretekintgetésnek, a politikai korrektségnek. Egyértelműen ki kell mondanunk, hogy az LMBTQ-propaganda teljes egészében tarthatatlan, kártékony, sőt az emberiség elleni bűn.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2021. július 27. 15:47
Olvasásra: Pride fóbia Tegnap nagy volt a meleg a fővárosban. Szivárványos zászlókkal vonultak a beteg emberek. Hangosbemondókkal hirdették, hogy rossz az emésztésük, egyik fülükre nem hallanak, fél lábuk béna, a színeket nem látják, nem működik a veséjük, és már évek óta nem áll fel. Mindezt politikai háttérrel, lobogókkal, hangosbeszélőkkel, szelfiző híres emberekkel. Sose értettem, a biológiai hiányosságokra miért kell büszkének lenni. Az egyik távoli rokonunknak nem működik jól a bélrendszere, és ezt látványosan teszi, de az öreg erre egy cseppet sem büszke, nem vonul fel, ellenben sűrűn szellőztet. De hát nem is bántja senki a Dezső bácsit, ám, ha az orrunk alá eregetné, kötelezne minket, hogy szagolgassuk, és címkékkel látna el bennünket, ha megjegyeznénk, hogy vonuljon félre, és ne az orrunk alá eregesse, azt hiszem, nem szeretnénk. A nemi zavar egy biológiai hiányosság. A nemi szervek az utód létrehozására alakultak ki – ha akarom Isten teremtette, ha akarom az evolúció -, és ha ott zavar van, az rendellenesség, amit nem ünnepelni kell, hanem gyógyítani, s ha nem lehet, tapintattal félrenézni. A társadalomtól ez várható el. https://888.hu/piszkostizenketto/pride-fobia-4326477
Sincero
2021. július 27. 14:53
Kár az alcímért... Ezzel bepiszkolta az egészet.
Akitlosz
2021. július 27. 13:13
"Mengele doktor is kéjjel nyitna nemátalakító rendelőt, ha élne. " A tudomány érdekében. Azóta sem végzett senki olyan mértékben emberkísérleteket, ma is a "náci" kutatásokból él a tudomány emberkísérletek terén.
elfújta az ellenszél
2021. július 27. 11:33
Németországban a szakvizsga tárgyai közé tartoznak a nemátalakító kezelések. Kérdeztem az ismerősömet hogy mi van akkor, ha orvosként megtagadja az elvégzését, vagy hogy egyáltalán lehetőségként beszéljen róla? Mivel 40% eséllyel öngyilkosok lesznek a beavatkozás alanyai, a végeredmény ilyen szempontból tényleg Mengelét idézi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!