Valójában nem a védettség számít, hanem az oltást erőlteti a kormány

2021. május 29. 12:18

Ingyenes koronavírus antitest-mérést követel a Mi Hazánk.

2021. május 29. 12:18
null
Dúró Dóra
MTI-OS

„Ingyenes koronavírus antitest-mérést követel a Mi Hazánk

Az oltás ingyenes, az ellenagyag-teszt viszont alsó hangon is tizenegyezer forint, pedig ugyanúgy védettek azok is, akik átestek a betegségen, mégsem juthatnak hozzá ingyenesen az oltási könyvhöz.

A Mi Hazánk ezért elvárja a kormánytól, hogy tegye ingyenessé az ellenanyag-teszteket is. Igazságtalan kettős mérce, hogy csak az oltottak jutnak ingyenesen a védettségi igazolványhoz, de aki 100%-ban védett, mert már átesett a betegségen, annak saját költségen kell ezt kimutatni.

Ez is bizonyítja, hogy valójában nem a védettség számít, hanem az oltást erőlteti a kormány.”

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2021. május 30. 20:37
Árulja már el, hogy miért jobb az embereknek hetente többször tesztre menni, mint kétszer beoltatni magát?
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. május 30. 11:57
hülye gyurcsányista picsa, miért erőltetitek a baromságokat? Így még 0,4%-ot sem fogtok kapni.
formaegy
2021. május 30. 11:33
Most már értem miért volt olyan sokáig a Jobbikban a gyalázatos árulásuk után is. Minden aljassággal egyetértett amit a Jobbik elkövetett, hiszen akkor azonnal kilépett volna. Éppen olyan szinten van, mint Jakab! Csak és kizárólag a párton belüli székelosztás ami miatt kilépett. Csodálkoznak, hogy a kezdeti "beindulásuk" megállt, sőt!!!!!!!!!!! Semmivel sem különb Jakabtól! Szégyenember.
Tehetős Totó
2021. május 30. 09:34
Van valami különbség a nagyon ellenzéki DD, s a többi között...Nincs. U.a. a hülyeség a tesztekről, s u.a. az oltásellenesség. Állsz te még a sor végére Pálinkás mögé, Dórika!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!