Kínos pofonba szaladt bele Jakab embere az ATV-ben

2021. május 18. 20:03

Mi is éppen olyan értetlenül ácsorgunk Lukács szavai előtt, mint Karácsony Gergely, amikor a dél-koreai nagykövet beszél hozzá angolul.

2021. május 18. 20:03
Káplár András
Drót.info

„A jobbikos Lukács László György kínos pofonba szaladt bele az ATV-ben. Először ugyanis kifejtette, hogy az ellenzék az előválasztás megszervezésével bizonyítja a kormányzóképességét. Majd amikor a műsorvezető visszakérdezett, akkor már azt felelte, hogy mégsem azzal.

A jobbikos Lukács László György politikai működésével kevéssé tűnt ki, cégével – mely azzal büszkélkedett, hogy 62 magyar orvos írországi munkavállalását oldotta meg – viszont már annál inkább. Mert az valahol – a hortobágyi Kilenclyukú híd és a törkölypálinka között félúton – valóban hungarikum, hogy egy önmagát nemzetiként meghatározó párt politikusa a saját hazájának egészségügye ellen dolgozik.

Lukács azonban most tényleg akkorát ment az ATV-ben, hogy szívünk szerint mi sem álltunk volna meg Írországig. A Jobbik politikusa ugyanis ezzel az önfényezéssel kezdett hozzá az előválasztás dicséretéhez:

Lukács László György: Nagyon technikai dologról beszélünk, ez egy nagyon fontos pillanata lesz a demokráciának, és egyébként mutatja azt, hogy mennyire tud együttdolgozni és mennyire kormányképes az ellenzék, amely tető alá tud hozni egy ilyet, ami egyébként egy állami feladat lenne.[…]

Műsorvezető: Ezzel mutatják meg a kormányzóképességüket, hogy ha sikerül egy előválasztást megszervezni, akkor bízzanak önökben, hogy fognak tudni majd kormányozni?

Lukács: Nem feltétlenül ez.

Na, most mi is éppen olyan értetlenül ácsorgunk Lukács szavai előtt, mint Karácsony Gergely, amikor a dél-koreai nagykövet beszél hozzá angolul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2021. május 19. 19:46
Egy ostoba fasz !
Sulammit
2021. május 19. 11:49
Ez azért van, mert a jobbiknak ilyen "szakemberei" vannak, mint Potocskáné és Z. Kárpát Dániel is.
villogókékfog
2021. május 19. 09:30
Micsoda debil. Most kerestem rá: ez egy jogász!!!!!
Knerten
2021. május 19. 09:16
"Állami feladat"???? Hogymivan????!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!