Kedves vészmadarak, nem lesz huxit!

2021. április 01. 21:01

Az első Orbán-kormány tette a legtöbbet az EU-ba történő belépésért.

2021. április 01. 21:01
Szajlai Csaba
Magyar Nemzet

„Bár Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány tagjai rendszeresen cáfolják, hogy ki akarnának lépni az Európai Unióból, ez a »nagyszabású projekt« rendre felmerül a politikai túloldalon, természetesen riogatásként, és ugyancsak természetesen: minden alap nélkül.

A minap Bojár Gábor üzletember a Magyar Hangnak adott interjújában részletezte ezt a témát. Szerinte az ellenzéki pártok és a híveik most tanulják, hogy össze kell fogni a kisebbik rosszal a nagyobb ellen. Úgyhogy az ellenzéki vállalkozó abban bízik, hogy a 2022-es választásig »a Fidesz-árvák is túl tudják magukat tenni a Gyurcsány-fóbián, és megértik, hogy a nagyobb baj nem Gyurcsány, hanem a huxit«. Bojár Gábor úgy tartja tehát, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból, ami »történelmi bűn, amit meg kell akadályozni, és ennek minden mást alá kell rendelni«.

Az üzletember vélekedése alapján miközben »Orbán ki akar lépni az unióból, a nép viszont nem, tehát dolgoznak a kilépés tömegtámogatásáért«. Legyinthetnénk is rá, hiszen a vélemény szabad, ám Bojár Gábor nem akárki: magánvagyonát több mint harmincmilliárdra becsülik, amelyből futja ellenzéki pártok támogatására is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. április 03. 11:47
Belül vagy kívül? Minden szervezetben vannak a szervezet irányvonalától eltérő nézetet képviselők. Korábban ezt a Jing és Jang jelezte. Az utóbbi időben ezek az eltérő nézetek erőteljesek lettek (Jobbik dolgai, V4-ek helyzete az EU-ban, Brexit stb.), és az eltérő nézeteket vallók számára felmerül a kérdés, hogy az eltérő nézeteiket a szervezeten belül, vagy kívül tudják eredményesebben érvényre juttatni. Úgy tűnik, hogy általában a szervezeten belüli megoldást részesítik előnyben. Ebben az esetben az eltérő nézeteket vallók, felhasználhatják a szervezet infrastruktúráját és anyagi lehetőségeit. A kiválással járó kellemetlenségeket a Brexit mutatja. Persze az anyaszervezet igyekszik megszabadulni ezektől a belső élősködőitől, de sok esetben ez nem lehetséges, mert néha az eltérő nézeteket a szervezet beépíti az irányvonalába.
Ügyek
2021. április 02. 21:04
Sőt az összes fideszes, te barom. :DDDDDDD
mokány
2021. április 02. 18:04
"...Ez se tart örökké, Százötven év alatt, Sem lettünk, Törökké. "
Akitlosz
2021. április 02. 17:13
Ezért gagyi párt a Fidesz is. Mi haszna, ha ugyanazt akarja, mint a többi internacionalista, atlantista, globalista? Nem nyújt valódi alternatívát. A mai úgynevezett "konzervatívok" csupán kicsit lassabban haladó vörösök. Csupán a baloldal jobbszéle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!