A lezárásoknak egészségromboló hatása van

2021. április 23. 10:10

Ötvenmillió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt nagyjából, ami brutális.

2021. április 23. 10:10
Dúró Dóra
MTI-OS

„50 millió kilóval hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt nagyjából, ami brutális. Amikor a Fidesz és a balliberálisok is csak lezárásokat követelnek, senki nem beszél arról, hogy milyen egészségromboló hatásuk van ezeknek is, nem beszélve az elhalasztott egészségügyi beavatkozásokról vagy szűrővizsgálatokról.Ezért is hangoztatta kezdettől fogva a Mi Hazánk, hogy észszerűtlen a sportolási lehetőségeket ilyen mértékben szűkíteni, hiszen az elhízás még a koronavírusos megbetegedés lefolyását is súlyosbítja, nem beszélve az egyéb káros hatásairól, amit ki tudja, mennyi ideig fog nyögni a lakosság, az egészségügy és az államkassza.Így is Európa legelhízottabb nemzete voltunk, így kiszolgáltatottabb a lakosság egy ilyen járványnak is. Sokkal hasznosabb lett volna, ha megragadjuk az alkalmat, és az egészségtudatos életmód fontosságára hívjuk fel a lakosság figyelmét, aminek része a rendszeres mozgás is”.

(MTI-OS)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. április 24. 13:14
Dórika, ki akadályoz meg kit, hogy SÉTÁLJON!?
teljesenertelmetlen
2021. április 23. 22:06
Ezek sem lesznek már hülyébbek. Beszálltak a nagyotmondó versenybe, és jól kiröhögtetik magukat.
TOM66
2021. április 23. 16:31
A kormány felel a nagy zabálásokért!
KBA98
2021. április 23. 16:21
amikor az egész világ bezár, akkor ilyen baromsággal jön elő? Nem kell annyit ennyi és kész!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!