Újabb döbbenetes helyszín...

2021. március 29. 09:35

Szárazföldi Kneipp-taposó, két kuka, két pad, 30 négyzetméter térkő egy szürreális beruházásban.

2021. március 29. 09:35
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Így néz ki az ország legkisebb SZABADIDŐPARKJA és egy SZÁRAZFÖLDI »KNEIPP-TAPOSÓ« Királyszentistvánon . ÖSSZESEN 7.3 MILLIÓ FORINT volt a beruházás ( a beharangozóban és a videóban is tévesen beszéltem »csak« 4.3 millióról - a 4.3 milliós EU támogatáson felül még 3 milliót a falu állt!!)

A SZABADIDŐPARK az alábbiakból áll:

- 4 db fedett rönk bútor, egy asztalba vésett sakktáblával

- kb. egy négyzetméternyi kavics (erre ottjártamkor azt hittem, hogy elfogyott a térkő, de utána láttam az önkormányzat jegyzőkönyvében, hogy ez bizony egy Kneipp-taposó. Ez azért vicces, mert ahhoz hidegvizes medence is kellene...

- kb. 30 nm térkő

- két kuka

- két pad

- két napelemes lámpaoszlop

- kb. 50 leszúrt cserje

A »beruházást« még szürreálisabbá teszi, hogy tőle néhány száz méterre van a falunak egy Szent István Park nevű szabadidőparkja, ami már annak is néz ki.

A túlárazás mértéke a térkő árától függ, de 4-5 millió forintot kereshetett az ország legkisebb szabadidőparkján valaki. A polgármester asszony mindenesetre mély hálával köszön meg minden EU-s pénzből kapott fejlesztést a KORMÁNYNAK.

Folytatom a kis falvakban ekövetett csalások bemutatását, mert ez a rendszer egyik lényege: a polgármesterek közül nagyon sokakat megvesznek vagy megzsarolnak azzal, hogy csak akkor kapnak EU-s pénzt, ha jól szavaz a falu és ha belemennek abba, hogy a fideszesek mondják meg, kit kell a munkákkal megbízni. Sajnos annyi jelzést kapok, hogy mindenhova nem fogok elérni, de mindenkit biztatok, hogy ne csak nekem jelezzék, hanem beszéljenek bátran ezekről a környezetükben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 29. 23:42
Eleve megmondják azt is, kit lehet megválasztani ahhoz, hogy megkaphassák a pízeket. Elvileg persze "független" a polgármester(nő), de nyilvánvaló, melyik jelölt fekszik jól és ki nem a "felsőbb hatalmak" számára. Előzetes pol. beágyazottság (az átkosban) nem hátrány, sőt!!!
Zsolt75
2021. március 29. 17:14
Ezt hamarosan valamelyik faluban nagyon megverik.
Tavaszi szél
2021. március 29. 14:57
És milyen okmányokkal utaztál oda, tán csak nem kutyaútlevéllel?
M.K.R.
2021. március 29. 14:22
Szerintem ez amit látok a videóban ennyiért nem volt drága, sőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!