Sutyerák show

2021. március 25. 20:34

Miért csinálja ezt Bangóné vagy Márki-Zay? Tehetnénk fel a rendkívül egyszerű kérdést. Mert hülyék – vághatnánk rá egyből.

2021. március 25. 20:34
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Nem vagyok politikus, de még újságíróként sem venném a bátorságot, hogy megsértsem például azokat a hódmezővásárhelyi embereket, akik Márki-Zay Péterre szavaztak. Még akkor sem, ha nyilvánvalóan rosszul döntöttek, hiszen most már 3 éve semmi nem történik a településen, legalábbis olyan nem, ami a polgármesternek köszönhető.

A választók sértegetésében dobogós helyen van Márki-Zay, de a csúcsról azért Bangóné Borbély Ildikót nem tudja letaszítani. Az MSZP országgyűlési képviselője az ATV-ben »patkánynak« nevezte a jelenlegi kormánypártok szavazóit. Érdekesség, hogy Bangónéval a minap találkoztam és már azt is letagadta, hogy ez valaha megtörtént. Szerencsére a felvétel megmaradt, szóval örökös a bizonyíték.

Miért csinálja ezt Bangóné vagy Márki-Zay? Tehetnénk fel a rendkívül egyszerű kérdést. Mert hülyék – vághatnánk rá egyből. Amiben van valami, ugyankkor attól tartok, hogy ennél sokkal többről van szó.

Elszólások, véletlenek, rosszul megfogalmazott mondatok ennyire sokszor nem történnek. Amit a balosok mondanak, azt meg is tennék, ha lehetőségük adódna rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 26. 12:48
Demszky után szabadon:-Szódavizet az SZDSZ-re!
Panni
2021. március 26. 12:18
Bocsánat, Márki-Zay!
formaegy
2021. március 26. 10:50
"Miért csinálja ezt Bangóné vagy Márki-Zay?" Mert ennyire képesek. Ennyi az agykapacitásuk. Eszük amennyi látszik. Nem volt gyerekszobájuk. Ajtó helyett bokor volt. stb stb.
Kormánypárti1
2021. március 26. 08:12
Bizisten a látványa is megrémít! Lehet hogy kiborg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!