Kisebbségvédelmi stílustanácsok belpesti értelmiségieknek

2021. március 30. 17:10

Tombol benned az empátia, de szeretnél végre kitörni az unalmas nők-melegek-feketék színösszeállításból? Mi megmutatjuk számodra 2021 legdivatosabb védendő kisebbségeit!

2021. március 30. 17:10
Kurtz ezredes
Kontra

„Elnyomott természetesen bárkiből lehet, de megfelelő és hozzád illő elnyomottat találni sokkal nehezebb, mint gondolnád. A trendek előrejelzésében nem segíthetünk, de mégis fontos néhány alapszabály, ha nemcsak követni, de diktálni is akarod őket!

Sose ess abba a hibába, hogy tényleg tevékenyen tegyél bármint az imádott kisebbségedért! Ne feledd, hogy a legfontosabb mindig a szimbólum, így a kisebbségvédelmedet elsősorban a többi értelmiséginek kell látnia, úgyhogy ki ne gyere Belpestről!

Posztolj, lájkolj, és főleg használj profilképkeretet az adott kisebbséget illetően, és máris kész vagy!

Muszlimok által sanyargatott népet sose basztass, mert az nem trendi, ellentétben az elnyomott muszlimokkal, akik visszajöttek 2021 divat-vérgkeringésébe.

Modern, haladó nagyvállalatok által foglalkoztatott, és nekik szorgalmasan dolgozó harmadik világbeli arcok szintén nem jó alanyok. Nekik inkább az olcsó munkaerejük nyomán keletkező termékeiket élvezzük! 

Magyar kisebbségeket védeni, legyenek azok bármilyen csábítóan csángók, kórógyiak, vagy főleg kárpáltaljaiak, egyszerűen tilos. Ismétlem, TILOS! Ezek furcsa és alapvetően fidesz-gyanús népek, akiknek kisantant utódállamait sokkal többre kell tartanunk saját maguknál.

Az előző pontból következően, igyekezz távlatokban gondolkodni! Az új szerelmedet jelentő kisebbséged minél távolabb van és minél kevesebbet tudunk róla, annál jobb!

Sose félj gyorsan váltani! Az elnyomás gyorsan változhat, vagy egyszerűen csak unalmas lehet, ilyenkor keress valami másik népet! Lehetőleg olyat, amelyikről még senki se hallott a környékeden.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. március 31. 01:49
Ez nagyon izzadság szagú, tizedes úr!
Vucli Tóbiás
2021. március 30. 21:04
Kurtz, külön ötöst kapsz a tyúklapnyelv imitálásárt. ("felelősen gondolkodó; szeretnél végre kitörni... mutatjuk..., A trendek előrejelzésében nem segíthetünk, de mégis fontos néhány alapszabály, ha nemcsak követni, de diktálni is akarod őket!, Sose félj gyorsan váltani!, nézzünk néhány biztos választást...) Külön gyöngyszem a "No pasaran!" szófordulat alkalmazása.
egyvilág
2021. március 30. 20:35
Egy alapos általános összefoglaló a sztereotípiákról és előítéletekről: https://egyvilag.hu/temakep/067.shtml
mustarharmas
2021. március 30. 19:36
Sajnos, hiába irónia, emellett egyben tűpontos leírás a hazai progresszív értelmiség gondolkodásáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!