A függetlenobjektív sajtó és a covid-osztályok

2021. március 31. 10:11

Szerintem az objektív tájékoztatáshoz akkor is közelebb lennénk, ha bevonnák a sajtóigazolványukat.

2021. március 31. 10:11
Tibi atya
Facebook

„A függetlenojjjektív sajtó nyílt levelet írt a kormánynak, hogy ne akadályozzák az objektív tájékoztatást, és engedjék be őket a covid osztályokra. Jól olvasom? Az objektív tájékoztatást?Arra gondolnak, amikor egy éve az egyáltalán nem üres polcokról úgy számoltak be, mintha máris Venezuelában élnénk? Mikor pánikvásároltattak az első hullámban, gócpontokat teremtve ezzel? Mikor teljesen feleslegesen veszélyeztettek emberéleteket, csak hogy újra érezhessék egy kicsit a hatalmukat? Mikor élelmiszerválságot okoztak, mert a pánikvásárlás hirtelen hatalmas keresletet gerjesztett, aztán a vásárlás bezuhanása miatt dobhatták ki a megtermelt élelmiszert a termelők? Mikor az egyik hír arról számol be, hogy a covid nem kívánt erekciót okoz, a másik arról, hogy impotenciát, csak mert XY ország valamelyik poros tanszékén erre az (egyáltalán nem reprezentatív) eredményre jutott valami jelentéktelen tanársegéd?

Mikor kinyitom a csapot és megszólal belőle, hogy rengeteg fiatal halt meg a vírustól, aztán kattintok és kiderül, hogy a rengeteg= 5*? Nos, szerintem az objektív tájékoztatáshoz akkor is közelebb lennénk, ha bevonnák a sajtóigazolványukat. Közel másfél éve azért nem lehet erről a vírusról érdemben beszélni, józanul mérlegelni egyik vagy másik opciót, esetleg nem teljes, hanem csak józan lezárásokat alkalmazni, mert ott terem valamelyik függetlenobjektív csipetcsapat, halálhörög és gyilkost kiált. Nem csak itt, az egész világon. És nem, ez nem valamifajta hiba eredménye, ezeknek ilyen a normatív működésük. Objektív tájékoztatás. Annyi közük van hozzá, mint nekem az absztinenciához. Dicsértessék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. április 01. 23:06
csutakcsuti X
Megtalálta
2021. március 31. 11:44
"A függetlenojjjektív sajtó nyílt levelet írt a kormánynak, hogy ne akadályozzák az objektív tájékoztatást, és engedjék be őket a covid osztályokra." A betegek személyiségi jogai fontosabbak, mint ezeknek a mocsok médiahiénáké, hogy aztán képekkel riogassanak. Az az undorító emberi ürülék Hadházy is pont ezt csinálja. Minden nap belehazudik a világba valamit, amit aztán ellenőrizni, cáfolni sincs idő, mert másnap már jön egy újabb hazugsággal. Ezeknek a mocsok rohadék geciknek semmiféle érdeke nem fűződik ahhoz, hogy tájékoztassanak, nekik az az érdekük, hogy pánikot keltsenek. Hadházynak ugyanúgy, mint a balos ürülékmédiának. Aki engedély nélkül képeket közöl Covid betegekről, azt úgy meg kell baszni valami akkora büntetéssel, hogy rögtön maga alá fosson. A Hadházyra meg simán rács mögé kéne már tenni. Amit művel az simán kimeríti a rémhírterjesztést.
packó_
2021. március 31. 11:37
Atya, valami rohadt nagy penitenciát kellene ezekre az "újságírókra" sózni. Czakó Gábor ötletét felhasználva: egy falra mindegyik hatmilliárd-huszonnégymillió kétszáztizenkétezer-ötször fel kellene festenie az egyikőjüknek, hogy "hazudok", míg a másiknak ezt le kéne szedni higítóval és odaírni, hogy "én is, sajnos". Ezt pedig az egyes számú szedné le higítóval, és így tovább...
Bertorelli
2021. március 31. 10:46
Mindörökké ámen, atyám. Magam sem írhattam volna pontosabban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!