Ez haladóék híres szólásszabadsága!

2021. február 18. 07:47

Igazság = gyűlöletbeszéd. Bravó!

2021. február 18. 07:47
Rákay Philip
Facebook

„Van ám annak egy diszkrét sármja, amikor a szólás- és véleményszabadság nevében naponta, elszántan csatába masírozó szélsőliberális hálózat janicsárjai, a mögöttük álló tech cégek hasonszőrű cenzoraival, már az igazság puszta kimondását is gyűlöletbeszédnek nyilvánítják.

Persze miért is csodálkozunk ezen egy olyan világban, ahol például a Donáth Anna- és Hadházy Ákos-féle politikai blöffdroidok azzal az ordas hazugsággal házalhatnak hetek óta, hogy a magyar kormány akarja cenzúrázni a Facebookot, miközben épp a technológiai óriások rángatják kényük-kedvük szerint a potmétert, a szerintük politikailag korrekt és a szalonképtelen kategória között önkényesen, saját politikai ízlésük szerint szelektálva.

Magyarul: súlyosan cenzúráznak, miközben könnybe lábadt szemmel, teljesen hiteltelenül papolnak a szólás- és véleményszabadság mindent felülíró ethoszáról. Mi ez, ha nem véleménydiktatúra?

Tegnap délután töltöttem fel – az azóta már más csatornákon elérhetővé tett – legújabb videómat, amely a gender-forradalom visszásságait mutatja be.

Aki megnézte, láthatja: nem dagadó nyaki erekkel ordítva, öklöt rázva, bárkit is fenyegetve, hanem teljesen visszafogott beszédmodorral, tényszerűen mutatom be, hol tart a világ, amióta intézményesíteni próbálják a szélsőséges gender-ideológiát.

A videóban kizárólag a világhálón megtalálható, bárki által elérhető, letölthető felvételeket használtam illusztrációként, különféle LMBTQ-népszerűsítő kampány- és kommunikációs anyagokból, tudósításokból, riportfilmekből kiemelve részleteket. Magyarul: nem én találtam ki, hogy kisfiúkból transzvesztiták "dívákat" akarnak nevelni, és azt sem, hogy vannak olyan kretének, akik mondjuk lóként élik az életüket, és mindezt a modernség jegyében még büszkén, önként vállalják is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2021. február 18. 16:21
Azt komolyan nem értem, mit keres bárki a Facebookon? Mármint normális, tisztességes ember. Olyan ez, mintha valaki kihívóan öltözött nőkön csodálkozna egy bordélyban. Azok ott kurvák kérem, mi nem világos ezen? S ha valaki mégis betéved oda, miért akar erkölcsről prédikálni? Arra akarok kilyukadni, hogy a jobboldalnak már rég ignorálni kellene a Facebook-ot és az újmarxista csőcselék összes többi gyűjtőhelyét. Ha pedig mégis betéved, mint tízéves naiv kisfiú a kurvaházba, akkor tegyen rá inkább egy lapáttal!? A Facebook-on is pont az ellenkezőjét kellene csinálni annak, amit Philip. Buzikat, transzikat, drogos libsiket kell mutogatni, magából kivetkőzött, saját hányadékában fetrengő drogosokat, részegeket, és megrontott, boldog kisfiúkat. Azt nyilván nem törölnék, hisz pont illik a bordély szabályzatához és szellemiségéhez is. TÚL KELL TOLNI A BICIKLIT!
kakukk_madar
2021. február 18. 12:24
Nagyon jol nyomatod Philip! Ez onnan latszik, hogy a szuperintelligens mindenttudok horognek... Adjal nekik!
Areményhal
2021. február 18. 11:09
Elkelne egy kicsi diktatúra, ahogy a csürhét nézem.
Moslékzabáló
2021. február 18. 10:45
Mivel - minden ellenkező híreszteléssel szemben - alapvetően jóindulatú ember vagyok, nem kívánom az itt Rákayt fikázóknak, hogy váltson nemet a gyerekük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!