Bízzunk a tudományban!

2021. február 09. 15:27

Hadházy Ákost és Kincses Gyulát büntetőjogi felelősség terheli a nyilatkozataik miatt.

2021. február 09. 15:27
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Jön tehát Hadházy. Hadházy az emberi létezés örök figurája. Ilyenek már a Neander-völgyben és Cro-Magnonban is voltak, de ott még egyszerűen agyonverték őket. Az ilyenekről pedig Thomas Mann is írt: »És akkor megint tetőtől talpig elborította az a riasztó, szertelenül édes gyönyör, ami akkor támadt föl benne, amikor próbaképpen fölszabadította magát a becsület terhe alól, és megkóstolta a gyalázat határtalan előnyeit. Ugyanezt érezte most álmában, csak sokkal, de sokkal erősebben.«

Ugyanis ameddig Hadházy korláton ugrál, bűzhödt és lyukas és undorító zoknijában döglik a köztévé valamelyik foteljében, a saját névjegyét lóbálja a parlamentben, addig is idegesítő, de amikor a magyarok életével szórakozik a becsület terhe alól felszabadulva, akkor már többről van szó, mint puszta egészséges és tökéletesen érthető utálatról és undorról, amit minden normális ember érez ez iránt az alak iránt.

Hadházyt nem fedi be a hozzáértés máza. De a Magyar Orvosi Kamarát igen. S mi pontosan tudjuk, hogy sem ebben az esetben, sem a közelmúlt kamarai megnyilvánulásaiban nem a hozzáértés, a szakértelem és az orvosi hivatástudat (hogy ne mondjam: eskü!) volt a mozgatórugó, hanem az egykori SZDSZ-es kamarai elnök, Kincses Gyula politikai szándékai és ambíciói. Egy világjárvány idején azonban ez végképp elfogadhatatlan.

Kincses Gyulát mindezekért azonnali hatállyal el kell távolítani a kamara éléről, és üdvözlendő lenne, ha nem kerülné el a büntetőjogi felelősségre vonást ez a gazember. Végezetül hadd hívjam fel a figyelmüket arra a tényre, hogy tavasszal, amikor századennyi volt a fertőzöttek száma és töredéke a halottaké, akkor az ellenzék őrjöngve követelte minden azonnali bezárását, az ország teljes lezárását, az éttermek, kocsmák s minden egyebek bezárását, az iskolák haladéktalan bezárását, sőt az érettségi elhalasztását”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2021. február 10. 13:05
Nem örültem, hogy K. Gyulát választották kamarai elnöknek, de őt VÁLASZTOTTÁK. nem lehet csak úgy eltávolítani. A Lódoktort és az Orvost egyébként sem szerencsés egy kalap alá venni. Kincses teljesen jogos megjegyzést tett, miután választ kapott, tisztázta álláspontját. Egyre több a hazugság mindkét oldalon. Mi lesz itt jövő tavaszig? Közben elolvastam a teljes írást. Megdöbbentő. Bayer azért gazemberezi le a kamarai elnököt, mert az alkalmazási előírás kér egy gyógyszerhez. Ez Bayer szerint ocsmány és aljas, Kincsest pedig azonnal el kell távolítani (egyébként: hogyan, kedves Zsolt? Utána persze nagyon megsértődnénk, ha valaki felvenné a jogállamiság kérdését). "Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt közölte: józan ésszel és a saját felelősségét értékelve kell mindenkinek végiggondolni, hogy érdemes-e azzal a kínai oltóanyaggal szemben bizalmatlanságot kelteni, amellyel már több mint húszmillió embert, köztük a Délvidéken élő magyarokat is beoltottak." Nos, ez nem a tudományban való bizalmat jelzi, hanem valami egészen mást... Egyébként Bayer gyűlölködő írását azután jelentette meg a patinás Magyar Nemzet, hogy: https://infostart.hu/belfold/2021/02/06/tisztazta-velemenyet-az-orosz-es-a-kinai-vakcinarol-a-magyar-orvosi-kamara-elnoke A világjárványt sajnos minden politikai erő használja saját céljaira. De ez a cikk...csak azért nem mondom, hogy mindennek az alja, mert rengeteg mindennek rengeteg alja van, ez csak az egyik a sok közül. Mindenesetre roppant szomorú, hogy Bayer Zsolt és a Magyar Nemzet ide jutott.
PPK
2021. február 10. 12:25
Nem örültem, hogy K. Gyulát választották kamarai elnöknek, de őt VÁLASZTOTTÁK. nem lehet csak úgy eltávolítani. A Lódoktort és az Orvost egyébként sem szerencsés egy kalap alá venni. Kincses teljesen jogos megjegyzést tett, miután választ kapott, tisztázta álláspontját. Egyre több a hazugság mindkét oldalon. Mi lesz itt jövő tavaszig?
JoOnny
2021. február 10. 03:45
A jelenlegi MOK ki van tömve karrierista nyomoronc hazug fírgekkel. Egyet személyesen is ismerek. Arrogáns, okádék jellem, mindenki hülye csak ő nem helikopter. Csalja a feleségét a beosztottjaival, közben a családjával kampányol.
manitowoc
2021. február 09. 21:59
Hahó, Bayer! Hahóóóó! Figyeld a dátumokat: 2021.02.02.: "A Magyar Orvosi Kamara elnöksége kéri a Tisztelt Főigazgató Urat, hogy az OGYÉI honlapján hozza nyilvánosságra a Szputnyik-V és kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinájának engedélyezésével kapcsolatos dokumentumokat, különös tekintettel az ALKALMAZÁSI ELŐIRATRA." https://mok.hu/hirek/mokhirek/level-az-ogyei-foigazgato-reszere 2021.02.09. (Látod ezt Bayer? EGY HÉTTEL KÉSŐBB!) "Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Sputnik V koronavírus elleni vakcina magyar nyelvű ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁSA IDE kattintva érhető el. Budapest, 2021. február 09. https://ogyei.gov.hu/sputnik_v_koronavirus_elleni_vakcina_magyar_nyelvu_tajekoztatoja Tehát a MOK elnöksége nevében Kincses Gyula egy héttel ezelőtt JOGOSAN kifogásolta az alkalmazási előírás hiányát. Vetted, Bayer?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!