Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család?

2020. december 17. 14:26

Hány újszülöttnek kell még csecsemőotthonok rémült magányban lesni az árnyak kegyét, egy apró érintést?

2020. december 17. 14:26
Grecsó Krisztián
Facebook

„Miközben gyerektelen felnőttek könyörögnek boldogságért égi istenekhez, rimánkodnak alapítványi félisteneknek, tegyeszes összekötőknek. Mennyi minisztériumi csúcsbér, belvárosi palota, szolgálati kocsi, egy pedagógus éves fizetését érő öltöny és/vagy munkaebéd kell még ahhoz, hogy belássa valaki, a perc számít, az óra, és nem a hónap, a félév, az félév? Mennyi parlagon maradt talentum, egész életre összegyűrt lélek kell még bizonyságul, hogy a család az család? Miért érdeke és kinek, hogy a melegekre kenve az egészet, inkább Olaszországba kerüljenek a gyerekek, minthogy olyan szülőjük legyen, akit az alkalmassági valamelyik akadálya közben elhagytak, és nem adott nekik az élet másik szerelmet, de csurig vannak felelősséggel és szeretettel?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. december 18. 12:13
Egyébiránt az összes, szinte az összes "mai magyar író és írónő" ilyen,velük van tele mindig a Libri..miattuk szokott le az ember a mostaniak olvasásáról és olvassa újra inkább a régieket vagy (szintén a régebbi) külföldi írókat.. Ha meglátom Dragomán, Závada,Nyáry, Vámos..stb..könyveit már égnek áll a hajam..Hihetetlen, ezek részben egymásnak írnak, részben pedig csak egy nagyon vékony rétegnek..Eleinte az ember megveszi a könyveiket..hátha..pedig dehogy, sőt..egyre inkább .. :)
koronaszepe
2020. december 18. 09:16
Krisztián kitűnő, mint mindig!
forsteandretredjemann
2020. december 18. 08:46
A metélt jelző használatával megvalósított kódolt antiszemitizmus miatt a szerző kezdhet rettegni a hamarosan lecsapó PC inkvizítoroktól...
linkeloe
2020. december 17. 23:01
Mondjuk vannak olyanok, akiket nem anya szült!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!