Az ukrán titkosszolgálat nem hazudtolta meg önmagát

2020. december 13. 18:35

A mi nemzetpolitikánk szíve közepe, hogy minden magyar felelős minden magyarért, ezért a kárpátaljai testvéreink természetesen továbbra is számíthatnak az anyaországra!

2020. december 13. 18:35
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az ukrán titkosszolgálat nem hazudtolta meg önmagát: most azért indítanak eljárást magyar nemzetiségű képviselők ellen, mert egy ünnepi testületi ülés után elénekelték a Himnuszt.Miközben minden európai és nemzetközi jogszabály garantálja a nemzeti kisebbségeknek, hogy megőrizzék és ápolják identitásukat, az ukrán állami hatóságok sokadjára bizonyítják, hogy az ukrán állam csak szavakban akarja az európai integrációt.

Valójában a legsötétebb, szovjet időkre emlékeztető eszközöket használják polgáraik megfélemlítésére. A mi nemzetpolitikánk szíve közepe, hogy minden magyar felelős minden magyarért, ezért a kárpátaljai testvéreink természetesen továbbra is számíthatnak az anyaországra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2020. december 14. 07:46
"Az ukrán titkosszolgálat nem hazudtolta meg önmagát: most azért indítanak eljárást magyar nemzetiségű képviselők ellen, mert egy ünnepi testületi ülés után elénekelték a Himnuszt." -retard külügyér, nem a titkosszolgálat indított eljárást, emellett kifejezetten kártékony, amikor egy külügyminiszter letitkosszolgálatoz egy másik nemzet belügyi szerveit, ráadásul akik ellen indult az eljárás, azok köszönik szépen ezt a fajta "segítséget"... "Miközben minden európai és nemzetközi jogszabály garantálja a nemzeti kisebbségeknek, hogy megőrizzék és ápolják identitásukat," -amibe -szvsz- egy másik ország nemzeti himnusza nem fér bele. te mit szólnál, ha dunakeszin a testületi ülés után el kellene énekelni a német, a horvát majd egy kitalált cigány himnuszt is? az előállítás nyilván durva megtorlás, de ezt lehet köszönni annak a féregnek, amelyik így elmérgesítette a két ország kapcsolatát...
Menhetten
2020. december 14. 00:21
Magyarország erős és büszke ország. Ez "CSAK" a száguldó gazdaság mellékhatása. Albánia is elhiszi magáról, hogy vezeti az innovációt. Mi is elhihetünk mindent. Azt is, hogy nagyhatalom vagyunk! Sajnos sokan elhiszik és sok embert lefizetnek, hogy Magyarország jól teljesít! A televízió csatornái is a kezükben vannak. Azt adnak le a híradásban amit akarnak, aki nem lát a szemétől azt megvezetik! A kormány nem foglalkozik az éhező emberekkel, csak azzal, hogy minél több pénz legyen a zsebükben ! Nem lehetünk büszkék.
nemecsekerno_007
2020. december 13. 23:46
Ukrajna akkor lesz NATO-tag amikor az oroszok.
békalepcse
2020. december 13. 21:09
A rohadt kurva anyját annak a hat diszlájkolónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!