Vannak ezek az úgynevezett zöldek, valójában khmerek

2020. november 29. 21:35

Ezeket valahol tényleg legyártják futószalagon, olyan egyformák…

2020. november 29. 21:35
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Vannak ezek az úgynevezett zöldek. Valójában khmerek. Zöld khmerek, bár értelemszerűen és magától értetődő természetességgel vörösek is, e kettő nem tud nem együtt létezni.

Lyon zöld khmer polgármestere, egy bizonyos Grégory Doucet közölte, hogy a város nem fogadja többé a Tour de France versenyt, mert az »túl környezetszennyező«, meg amúgy is »túlságosan macsó dolog«. Van a városnak a Tour de France-on kívül egy másik, 1643 óta létező hagyománya, a Vœu des Échevins, vagyis a Polgármesterek kívánságai. A hagyomány szerint ekkor a város első embere belép a Notre Dame de Fourviére-bazilikába, ahol átad egy aranypénzt az érseknek, így emlékezve a pestisjárvány áldozataira. Nos, a zöld-vörös khmer közölte: – Az én fogalmaim szerint a laikusság azt jelenti, hogy a híveknek maguknak kell megszervezniük az ünnepséget – majd megtagadta a belépést a templomba.

Aztán másnap személyesen rakta le egy épülő mecset alapkövét. Akkor már nem számított a laicitás.

Bordeaux-nak is van egy ilyen zöld-vörös polgármestere, azt úgy hívják, hogy Pierre Hurmic. Érdemes rákeresni és megnézni a képét, az nagyjából mindent el is árul. Ezeket valahol tényleg legyártják futószalagon, olyan egyformák…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 30. 11:37
Bayer kartárs igazat beszél. Aki a természetet, a környezetet vagy az állatokat védi, az nyilvánvalóan bolsináci. A Bibliában is benne van, hogy minden teremtett dolog arra való, hogy minél több anyagi hasznot hozzon a Fényességes Orbán Viktornak. Aki ezt tagadja, mocskos hazaáruló.
Secnir
2020. november 30. 09:32
"Grégory Doucet közölte, hogy a város nem fogadja többé a Tour de France versenyt, mert az "túl környezetszennyező", meg amúgy is "túlságosan macsó dolog". -hát zsolti, ha neked ennyi jött le Doucet indokai közül, akkor igen, macsó bazmeg. "Van a városnak a Tour de France-on kívül egy másik, 1643 óta létező hagyománya, a Voeu des Échevins, vagyis a Polgármesterek kívánságai." Polgármesterek kívánságai Polgármesterek kívánságai Polgármesterek kívánságai az Idősek Fogadalma. "Bordeaux-nak is van egy ilyen zöld-vörös polgármestere, azt úgy hívják, hogy Pierre Hurmic. Érdemes rákeresni és megnézni a képét, az nagyjából mindent el is árul." -bayerre is érdemes rákeresni, az is mindent elárul...
Vakfolt
2020. november 30. 08:29
Ha francúzoknak ez a fasza, akkor meg is érdemlik a sorsukat. A fény országa, mi?
mokány
2020. november 30. 02:13
Gall szélkakasok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!