Tegnap óta pedig már tüneteim is vannak

2020. november 19. 22:23

Ez nem csupán egy nátha, de mégcsak nem is egy influenza.

2020. november 19. 22:23
Merkely Béla
Facebook

„Mai napon megtartottuk a Semmelweis Egyetem Rektori fórumját, ahol hallgatóinknak is volt lehetősége kérdezni tőlem.

Ahogy halad előre a Covid-19 járvány, mindannyian látjuk, hogy kissé megváltozik az életünk, mindenkinek lesz saját tapasztalása a vírussal kapcsolatosan.

Az elmúlt napokban a családom tagjai közül többen is megfertőződtek az új típusú koronavírussal, és sajnos a hét elején az én PCR tesztem is pozitivitást mutatott, tegnap óta pedig már tüneteim is vannak.

Így már saját tapasztalatból állíthatom, hogy ez nem csupán egy nátha, de mégcsak nem is egy influenza, hanem egy sokkal komolyabb fertőző betegség, amely teljes embert kíván a legyőzésére.

Ennek okán mindent meg kell tennünk, hogy elkerüljük a megfertőződést! Hallgatóinkra nagy szükség van a járvány megfékezésére, hiszen mint egy orvos- és egészségtudományi egyetem növendékeit, fel kell készítenünk választott hivatásukra, s mint Semmelweis Polgárok, össze kell fognunk és együtt kell helytállnunk a pandémia leküzdésére!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2020. november 21. 11:42
Nocsak. A tudós professzort is elérte a járvány, aki eddig a csodatévő maszk fedezékéből sokkolta a megrettent lakosságot. Viktort is a pórázán vezeti. Már sokszor részletesen megmondták, megírtuk, hogy a szakszerűtlenül kezelt maszk - nemhogy lassítaná, hanem - gyorsítja a kór terjedését. Most már a vak is láthatja, hogy a legprecízebb, használat sem ér fabatkát. Mindenféle kór ellen leghatásosabb védelem az erős immunrendszer, és nem az, hogy bohócnak öltöztetik a lakosságot, meg Kínából koldulnak varázsszereket. Jó volna, ha Viktornak is megjönne az esze, és értelmesen használná a rendőrséget. Az utcákon géppisztolyos kommandósok leskelődnek, hogy kinek lóg ki az orra a babonásan imádott bohócmaszkból, miközben a közbiztonság és a déli határ védelme összeomlófélben van.
Menhetten
2020. november 20. 14:05
Nem csodálkozom rajta. Kövér, a sportot valószínű csak olvassa és tökig beleásta magát a covidba.
olajfa1
2020. november 20. 09:20
Jobbulást kívánok.
tevevanegypupu
2020. november 20. 07:22
Jobbulást, gyors gyógyulást kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!