Sztrájkköveteléseink jogszerűek

2020. november 11. 16:41

A kancellári levélben foglalt tanítástilalom ellenére folytatjuk a tanítást, a továbbiakban ezt tekintjük az ellenállás új formájának.

2020. november 11. 16:41
SZFE Hallgatói Önkormányzat
Facebook

„A Színház- és Filmművészeti Egyetem sztrájkoló oktatóinak közleménye – A Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy a hat pontban megfogalmazott sztrájkköveteléseink jogszerűek. Sztrájkköveteléseink a munkavállalók gazdasági, szociális és munkajogi érdekeit érintették, ezért az Ítélőtábla megállapította, hogy figyelmeztető sztrájkunk jogszerű volt. Az október 1-én megkezdett sztrájkunk elbírálására formai okok miatt egyelőre nem került sor. Ebben a kérdésben az Ítélőtábla az elsőfokú bíróságot új eljárásra utasította, azonban az Ítélőtábla megállapításait figyelembe kell vennie.

A múlt péntek esti kancellári levélben foglalt tanítástilalom ellenére folytatjuk a tanítást, a továbbiakban ezt tekintjük az ellenállás új formájának. Hiszünk abban, hogy a félév határozat nélküli érvénytelenítése nem jogszerű és ellentétes még a kuratórium alapító okiratban foglalt kötelezettségeivel is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2020. november 12. 09:13
Bazd megtudod mi a "jogszerű", az hogy te szutyok tehetségtelen senki az ÉN adóforintjaiból kellene hogy tanúlj, és ne szar, gerinctelen csírává váljá teljes egésszében!
Menhetten
2020. november 12. 07:55
Büszkék vagyunk Rátok, hogy eddig mindezt végig csináltátok! 10 év alatt elsők voltatok, akik ennyi ideig ellenálltatok. Felnőttként, fegyelmezetten, összetartva, okosan, stílusosan... Emelt fejjel menjetek, minden lehetőt megcselekedtetek, "mit megkövetelt a haza". Tiszteletünk!
Magyarok Pásztora
2020. november 11. 20:34
Tanuljanak és dolgozzanak, nem kell a komcsi uszítás.
nyugalom
2020. november 11. 20:28
handabanda! Jatszottak a pufajkas szerepet, most 600 oldalt osszemasoltak! Ez nem igy mukodik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!