Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?

2020. november 26. 09:52

A kényszeresen valahová, valamilyen idegen erőtérhez törleszkedni vágyó, pitiáner nímandok hazaárulása.

2020. november 26. 09:52
Rákay Philip
Facebook

„A napokban két fontos, kordokumentumként értelmezhető levél is született. Az egyiket Orbán Viktor írta, válaszul Soros György hazánk és Lengyelország elleni kirohanására. Csöndben jegyezzük meg, hogy a miniszterelnöki válaszra úgy tűnik nem volt kíváncsi a Project Syndicate nevű kanális – ahol a Soros-féle agymenés eredetileg megjelent – ezért nem is volt hajlandó közölni azt. Ennyit a szabad véleménynyilvánításról, a’ la  liberális Európa... Orbán Viktor e levélben nem pusztán a hazánkért, de Európa maradék értékeiért, a keresztény szabadság megvédéséért, a nemzetállamok megerősítésének fontosságáért emel szót, elítélve a teljes önfeladás és önfelszámolás életveszélyes politikáját. Orbán – államférfihoz méltó módon – húzza meg a vészharangot, figyelmeztetve Európát a mindannyiunkra leselkedő veszélyre.

A másik levelet elvtelen pillanatemberkék jegyzik, jelesül: Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István. Ők is tollat ragadtak, s bizony ebben a mozzanatban is tökéletesen benne van minden, ami az ő lényegük: Az identitást vesztett, mindig kényszeresen valahová, valamilyen idegen erőtérhez törleszkedni vágyó, vállveregetésre szomjazó, pitiáner nímandok hazaárulása. A feljelentő házmesterkoalíció egy német lapnak írott levele szerint, Európának – Hitler és Sztálin után – ma Orbán Viktorral kell szembeszállnia. Hát, ide sikerült eljutnia mára a jobbikos, zsidólistákról álmodó Gyöngyösi Mártonnak, és az emberiesség elleni bűncselekmények egész sorát elkövető, gyilkos kommunista, Apró Antal unokájának, a ma haladó, européert játszó Dobrev Klárának. Karöltve a futottak még kategória fent említett politikai selejtjeivel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. november 27. 12:38
I. Ferenc Ferdinánd, osztrák születésű II. Adolf Hitler, osztrák születésű közötte és utána semmi
írmag
2020. november 27. 10:50
Segítség! Hol olvasható a teljes Soros cikk magyarul?
materialista
2020. november 27. 08:54
orbán viktor jellemrajza Az inkompetens emberek nem ismerik fel a saját inkompetenciájukat. Jellemzően törékeny egójuk van, és úgy érzik, hogy nagy önbizalommal és látványosan kell a világ elé lépniük, hogy biztonságban érezzék magukat.
nanemáne
2020. november 27. 06:54
A trollok aktivak,közeleg az elseje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!