Kedves Lukácsi Katalin!

2020. november 03. 10:52

Mint hívő, aki Varsóban él és a mindennapjai része a tüntetések, rongálások, magzatgyalázó posztok és képek, jól megfontolom, hogyan nyilatkozom.

2020. november 03. 10:52
Meuwissen Lídia Lelle
ProLife Hungary – Facebook

„Megértem, hogy sok indulat és érzés kavarog Önben a lengyel eseményekkel kapcsolatban. Átérzem, hiszen jelenleg Varsóban élek, és a tüntetések és az ezzel járó megnyilvánulások a mindennapjaim részei. Engem rendkívül megsebez az, hogy úgy beszél a magzati életről, mint aminek a megvédése szinte egyenesen bűn az emberiséggel szemben. Valóban a tűzzel játszik az, aki az Örökkévaló türelmét kihívja, különösen ha az egyik gyermeke azok a kis életek ellen szólal fel, amelyeket Ő alkotott és formált meg.Terroristának hívni azokat, akik minden erejükkel felszólalnak azokért, akik nem tudnak felszólalni magukért pedig úgy vélem, rendkívül türelempróbáló lehet Neki.

Mi, akik a #köszianyu kampányt csináljuk, senkit nem vádolunk semmivel, egész egyszerűen hálásak vagyunk az életünkért, hogy az édesanyánk igent mondott ránk. Ezzel szemben viszont Ön vádaskodik, azt állítja, hogy mi gonoszsággal vádolunk meg bárkit is. Ezt nem tudom hogyan tudta levenni a kampányunkból. Mint hívő, aki Varsóban él és a mindennapjai része a tüntetések, rongálások, magzatgyalázó posztok és képek, jól megfontolom, hogyan nyilatkozom: a #köszianyu kampánnyal a gyűlöletre szeretettel reagáltunk. Az élet elutasítása helyett az életért való hálára hívjuk fel a figyelmet. Többszáz lengyel fejezte ki háláját kampányunkért.

A tüntetésen fültanúja voltam annak, ahogy az abortuszt dicsőítik, és elmesélik, hogy mennyire gyönyörű (!) volt az abortuszukat átélni. Ha Ön velük ért egyet, hát legyen...Tehát végezetül csak annyit szeretnék mondani, hogy hogyha esetleg a valódi szeretet, elfogadás és a legkisebbekért való támogatásba fektetné az energiáját ahelyett, hogy ócsárolja azokat, akik ezt teszik, talán többet tehetne Isten országáért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2020. november 03. 14:28
A kislány hazudik. Nincs olyan nő, aki élményként élné át az abortuszt.
szürkeSzarvas
2020. november 03. 14:03
Nincsen olyan név,hogy Lelle. Irom itt,Lellén. :)
Secnir
2020. november 03. 13:35
1. nem látom az eredeti posztot. 2. lukácsi (asse'tom kiaz) válaszolt a kommentek alatt, érdemes berakni, hogy halljuk a másik oldalt is: Lukácsi Katalin Akkor idézek abból a cikkből, amit nem mert megosztani, csak eléggé felemás módon egyedül a kommentet osztotta meg hozzá: "Mondhatnak egyes tüntetők bármit, fel lehet nagyítani a mérsékelt többség helyett egy mindig radikálisabb kisebbség véleményét a végtelenségig, ettől függetlenül az, aki a biztonságos abortusz jogáért tüntet, nem magzatok elpusztításáért tüntet. Az, hogy jogot akarok formálni valamire, nem jelenti azt, hogy meg is akarom azt tenni. Ezt azért tartom nagyon-nagyon fontosnak leszögezni, mert hazugság és csúsztatás minden lengyel tüntetőt életellenesnek kikiáltani. Mi szörnyűbb van az életellenességnél? Semmi! Ez a legszörnyűbb jelző, amit ember emberre ragaszthat." És itt a cikk, hátha valakit még érdekel a másik oldal hangja is a saját igazán túl: alfahir.hu/2020/10/30/lengyelorsszag_abortusz_velemenycikk_kommenttar na a fenti rész valahogy kimaradt. amúgy szvsz a posztoló, ez a lídia, hiába él kint lengyelországban, nem érti, hogy miért tüntetnek...
Jason Bourne
2020. november 03. 13:06
Lukácsi az ördög szolgája. Ugyanúgy mint Ferenc, a sátán pápája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!