Jövő szerdai egyeztetés

2020. november 06. 15:41

Dr. Palkovics László ágazatért felelős minisztertől azt kértük, pénteken, a munkaidő végéig bezárólag jelezze részvételi szándékát.

2020. november 06. 15:41
SZFE Hallgatói Önkormányzat
Facebook

„Az Innovációs- és Technológiai Minisztérium még nem, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája azonban már elfogadta meghívásunkat a jövő szerdai egyeztetésre. Azért is elengedhetetlen a hallgatók érdekvédelmét országosan összefogó szervezet részvétele egy ilyen találkozáson, mert számos jogsérelem ér bennünket az átalakítási folyamatból fakadóan.Négy nappal ezelőtt hívtuk meg Prof. dr. Palkovics László ágazatért felelős minisztert és az általa összeállított minisztériumi küldöttséget tárgyalni az Ódry Színpadra. A hivatalos meghívóban azt kértük, pénteken, a munkaidő végéig bezárólag jelezze részvételi szándékát és küldje meg a delegáció tagjainak névsorát.

Az egyeztetést november 11-én, reggel 10:00 órára tervezzük, alapját a követeléseink képeznék. Mi, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói, értetlenül állunk a felsőoktatásért felelős miniszter korábbi felelősséghárító gesztusai előtt, ám reméljük, az egyértelműen az oktatásunk ellehetetlenítésére és a tanulmányi félévünk érvénytelenítésére irányuló törekvések – mint a tantermek bezáratása, az internetelérés teljes kiiktatása az összes épületben, vagy az ösztöndíjak és más támogatások visszatartása – elhárításában számíthatunk az innovációs- és technológiai miniszter közbenjárására.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. november 07. 12:34
Tényleg, rugalmasak ezek a kis köcsögög, hiszen küldhetnék akár Osztyapenkót is tárgyalni...:)
NTLLK
2020. november 07. 09:10
Mifelénk azt szokják mondani mondjuk példul, hogy 16 óra, vagy 17... Ebből a ködös fogalmazásból is látszik, hogy mifélékek vagytok!
nyúlgerinc
2020. november 07. 08:54
Hideg reggelre ébredtünk ma. Lehet, hogy leállítják a fűtést az eggggyetemen,és attól fosnak a kedves hallgatók?
Mikediver
2020. november 07. 08:50
Megértem, hogy nem ment el Palkovics, a szöveg alapján nem volt itt valós egyeztetési szándék. A követeléseiket akarták újra elmondani, a kompromisszum készség teljes hiánya mellett. Fiatalok, inkább tanulni kéne, ez most nem jött össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!