A kormány megfigyelteti a külföldre utazó magyar újságírókat

2020. szeptember 21. 14:50

A Fidesz ezekkel a lépésekkel újra és újra azt bizonyítja, hogy ma Magyarországon nincs demokrácia.

2020. szeptember 21. 14:50
MSZP
MTI-OS

„A Népszabadság és az Index kivégzése, majd a Klubrádió ellen indított újabb támadás után már egyértelművé vált, hogy a Fidesz fel akarja számolni az összes kritikus szellemi központot. Most már azonban az is kiderült, hogy a kormány a független újságírókat szemmel is tartja, ugyanis a Telex információja szerint a Külügyminisztériumban listázzák az újságírók külföldi szakmai útjait.

Mi alapján gyűjt adatokat a kormány az újságírók külföldi útjairól? Mi a célja az újabb gyanús adatgyűjtésnek?

Amennyiben a kormány nem ad a sorosozáson kívül más érdemi választ, akkor azzal csak azt a feltételezést erősíti meg, hogy a diktatúrákra jellemző módon megfigyelteti a még megmaradt független média munkatársait.

A Fidesz ezekkel a lépésekkel újra és újra azt bizonyítja, hogy ma Magyarországon nincs demokrácia. Ugyanis nem beszélhetünk demokráciáról egy olyan országban, ahol a szabad sajtó folyamatos támadás alatt van, ahol a vélemény és a szólás szabadságával élőket retorzió éri. Az, ami ma van, csak formájában köztársaság, valójában önkényuralom, amit fel kell számolni.

Ezért van szükség kormány- és korszakváltásra! Az MSZP célja a demokrácia és a szabadságjogok, valamint a jogbiztonság, és a jogállam helyreállítása, és azt akarja, hogy a kormányváltók szövetsége közös programjának első pillére is ez legyen, közös jövőnkért, Magyarországért!

MSZP Országos Központ”

(MTI-OS)

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2020. szeptember 22. 12:03
Addig örüljé, mert ha már le se szar akkor miről fogsz írni?
Pierre
2020. szeptember 21. 22:35
"Az egyik legnagyobb cseh kiadóvállalat, az Economia a mai napon (09.21.) szándéknyilatkozatot tett, hogy 200 ezer euró adománnyal támogatja a Telex elindítását." Bravo, koszonjuk!
akiaki
2020. szeptember 21. 22:26
a büdös komcsi gyökerek!
Selamat
2020. szeptember 21. 22:21
Erre az elképesztő hazugságra mondhatnám, hogy ezek teljesen hülyék, de nem mondhatom. Ugyanis tisztán látható, hogy az mszp elérte a teljesen besötétedett demens állapotot. Eddig sem voltak normálisak, de inéttől kezdve már egyetlen szavukra sem szabad odafigyelni. Már csak a gyógyíthatatlan betegség beszél belőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!