Nelson Mengele és a Télapó

2020. július 03. 15:24

Adolf Hitler munkássága momentán semmilyen képbe nem fér bele.

2020. július 03. 15:24
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„László Imre újbudai polgármester hatalmas szolgálatot tett a Richter Gedeon cégnek, amelynek népszerű orvossága, a Cavinton köztudottan a hanyatló emlékezet visszaállítására, de legalábbis annak mérséklésére szolgál. Ezt mondta ugyanis:

»36-ba vagy ’37-be a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg, mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta, méghozzá látványosan a világgazdasági válság után. Aztán ami utána történt, az már nem igazán fér ebbe a képbe bele

Tényleg nem igazán fér ebbe a képbe. Adolf Hitler munkássága momentán semmilyen képbe nem fér bele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. július 04. 18:36
Ha ezt gondolja a szerző, akkor talán a Time magazinnal vitatkozzon!
Káder János
2020. július 04. 08:40
a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg, mert az a munkája, amit addig kifejtett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta, méghozzá látványosan a világgazdasági válság után. Valaki magyarázza már el nekem , hogy mi a gond ezzel a mondattal ? Semmilyen hazugság nincs benne .
Pusikas
2020. július 03. 22:35
Arról kellene írni mit mondott. A minősítést hanyagoljuk. Persze úgy már gáz ugye ?
LAW AND ORDER
2020. július 03. 17:30
Így igaz. A liberális (bolsevista) szocializmus kistestvérét, a nemzetinek hazudott szocializmust a polgári jobboldal egységesen elutasítja. Jól jellemzi ez az erkölcsi alapvetés a nemzeti tábor egészét, így a Demokratát is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!