Kirabolják az önkormányzatokat

2020. május 13. 14:32

Harcolnunk kell most és álljunk egymás mellé nagyon, nagyon szorosan!

2020. május 13. 14:32
Szél Bernadett
Facebook

„Ma reggel arra ébredt az ország, hogy Semjén Zsolt az éjjel benyújtotta a gödi példa országos kiterjesztését, »különleges gazdasági övezetek« címszó alatt rabolnák ki az önkormányzatokat (nagyberuházások esetén iparűzési adó elszedése, fideszes megyei önkormányzatoknak való átjátszása). Többször beszéltem már erről, jártam is Gödön és látható volt, hogy ott zajlik a főpróba. És most mennének tovább, rabolni, amit csak lehet és fegyelmezni, aki csak hagyja.

Kezdeményezésemre most gyűlnek az aláírások a gödi precedens kapcsán az Országgyűlésben. Minden ellenzékit megkerestem, a képviselők negyedének támogatásával az Alkotmánybírósághoz tudunk fordulni, ami ugye a bejárat a nemzetközi szinthez is.

Harcolnunk kell most és álljunk egymás mellé nagyon, nagyon szorosan! Csak egymásra számíthatunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugán
2020. május 14. 13:43
Amerikában liberál fertőzést kapott és megszállott lett. A gyűlölettől az orránál nem lát tovább.
írmag
2020. május 14. 12:28
Tücsi! Muzsikálj csak (valamikor ehhez még értettetek is), de ilyen fülsiketítően hamisan. (Úgy viselkedsz mostanság, mintha Gyurcsány volt barátnője lettél volna a Kup Ica, most meg, a szokásokkal képezve magad, lettél a Szívó Száli!)
nyugalom
2020. május 14. 11:30
Lehetoleg a fertozokkel!
syphax
2020. május 14. 06:42
Covy D. EGY SUNYI, TISZTESSÉGTELEN, BECSTELEN HÜLYEZSIDÓ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!