Ez már rendszerszintű: beindult a kritikus hangok elhallgattatása

2020. május 13. 19:55

Rendőri fellépéssel próbálják megfélemlíteni az embereket.

2020. május 13. 19:55
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nem csak elkezdődött, de folytatódik is! Hiába próbálták egyedi esetnek, hibának feltüntetni a szerencsi férfi előállítását, ez már rendszerszintű: beindult a kritikus hangok elhallgattatása, mégpedig úgy, hogy a rendőri fellépéssel próbálják megfélemlíteni az embereket. Mindenki nyugodjon meg, ezért senkit nem fognak elítélni, a cél egyelőre a vegzálás!

Csóka-Szűcs János az én egyik posztomat osztotta meg egy kis helyi kiegészítéssel, de a valódi bűne az, hogy dudálós tüntetést szervezett Gyulán is! Az előállítása a hivatali visszaélés tipikus példája, de János nincs egyedül, nem fogjuk hagyni, hogy baja essen!
A felhatalmazási törvény elfogadásakor már figyelmeztettem, hogy a Btk-módosítás lehetőséget ad a fellépésre azok ellen is, akik az igazat írják/mondják, ha az – úgymond – veszélyezteti a védekezés eredményességét. A megfelelő gumiszabály született ahhoz, hogy a rend éber őrei – nyilván parancsra – elkezdjék hajnali előállításokkal, rabosításokkal zaklassák a kritikusokat, ellenzéki aktivistákat.

A cél egyértelműen a megfélemlítés, hogy mindenki csendben üljön, ne merje kinyitni a száját. Az a rossz hírem van a kormánynak és a rendőri vezetőknek, hogy ez nem fog menni, nem fognak tudni mindenkit elhallgattatni!

Aki ilyen esetről tud, vagy akivel ilyen történik – tehát rémhírterjesztés címén megjelenik 5 rendőr hajnali 6-kor a házánál hogy aztán rabosítsák a véleménye miatt – az kérem írjon a [email protected] címre. Senkit nem fogunk magára hagyni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. május 18. 00:03
Nyilvánvalóan hazudsz. Egyik esetben sem az volt a lényeg, hogy gyalázták volna a miniszterelnököt. Azt te meg a társaid rendszeresen megteszik, a trolljaitok szinte minden másodpercben a legalantasabb stílusban. Az egyik a megszokott módon gyalázkodott, ám ez megszokott, de hamisan állította, hogy kiürítettek egy kórházat és így veszélybe kerül az ellátás, emiatt léptek fel ellene, hibásan, de nem alaptanul. A másik ugyan mocskolta a miniszterelnököt, hogy népszerűség-hajhászásból enyhíti a korlátozásokat a hatalma megóvásáért, de ez is mindennapos dolog, a rendőrök nem ezért csdelekedtek, bár a fellépés így is hiba volt egy ilyen eszement állítás miatt, hanem mert azzal rémisztgetett, hogy emiatt hullahegyek keletkeznek. Úgy, hogy hazudsz. Tudatosan, hülyének néztek bennünket, de történetesen nem vagyunk azok. Úgy, hogy rossz hírem van. Ha így folytatjátok, nem hogy nem győztök 2022-ben, de az 1/4 vagy az 1/5 se jön össze a moslékellenzéketeknek.
néhai Ch.Pilot
2020. május 14. 08:42
Hadházy megint hazudik. Nem a kritikus, hanem, a hazug, az országot romboló hangok elhallgattatása folyik. Ráadásul sajnos nem is elég intenzíven. A COVID-19 legyen veled, hazaáruló szarember!
Bűbájos Küsmödy
2020. május 14. 08:35
Akkor hogy-hogy nem veled kezdték ragyástódi???
kaszandra
2020. május 14. 07:34
Majd nem hajnalban, hanem este mennek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!